Tällainen tulevaisuus Madeleinen tytärtä odottaa

Madeleinen esikoistytär syntyi New Yorkissa torstai-iltana. Tulokasta odottaa varsin mukava elämä, sillä pienokainen saa äitinsä lailla elää vailla kruununprinsessan paineita ja velvoitteita.

Ruotsin prinsessa Madeleinen myöhään torstai-iltana syntynyt tytär saa varmasti viettää elämänsä julkisuuden valokeilassa ja jatkuvan silmälläpidon kohteena. Koska Madeleinen tytär ei äitinsä tavoin tule olemaan kruununprinsessa, tulee hänen elämänsä muistuttamaan melko lailla muiden upporikkaiden julkisuuden henkilöiden jälkeläisten elämää.

Jo ensimmäiset henkäyksensä vauvan uskotaan ottaneen tavallista ylellisemmissä oloissa. Vauvan syntypaikkaa ei ole virallisesti paljastettu, mutta Madeleinen ja Chrisin huhutaan vuokranneen suurta hetkeä varten huipputason sviitin yksityisen newyorkilaissairaalan luksussiivestä.

Olot eivät sairaalasta kotiutumisenkaan jälkeen laimene, sillä Madeleine ja Chris kiikuttavat esikoisensa kanssaan hulppeaan 300 neliön kaupunkiasuntoonsa.

New Yorkin kaduilla Madeleinen esikoinen pääsee luultavasti liittymään muiden kaupungissa asuvien, hyvin vaatetettujen julkkislasten joukkoon. Monet median seuraamista julkkislapsista pukeutuvat jo taaperoina tyyriimmin kuin monet aikuiset. Aftonbladetin hoviasiantuntija Jenny Alexandersson uskoo, että Madeleinen tyttö tulee pienestä pitäen käyttämään kalliita luksusmerkkien vaatteita.

Madeleinen lapsen saavuttaessa kouluiän, on tällä edessään mitä luultavimmin kallis yksityiskoulu. Aftonbladetin hoviasiantuntijan Jenny Alexanderssonin mukaan se on päivänselvää, sillä niin toimivat kaikki yhdysvaltalaiset lapset, joiden vanhemmilla riittää varallisuutta. Hänen mukaansa on tosin myös mahdollista, että Madeleine ja Chris lähettävät tyttärensä yksityiskouluun Sveitsiin.

Tulevaisuuden ja urasuunnitelmien suhteen Madeleinen jälkeläisellä on käytännössä rajattomat mahdollisuudet, sillä häntä eivät sido samanlaiset velvoitteet kuin esimerkiksi serkkuaan, kruununprinsessa Victorian tytärtä Estelleä.

Koska Madeleinen tytär syntyi Yhdysvalloissa, saa hän automaattisesti myös maan kansalaisuuden.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat