Mainos

Madeleine, 22: Tapailen vain miljonäärejä

Madeleine Amber kyllästyi tapailemaan miehiä, jotka pyysivät häntä jakamaan laskun kanssaan. Nyt hän seurustelee vain miljonäärien kanssa, Sun-lehti kertoo.

– Jo luolamiesten aikaan naiset hakeutuivat niiden miesten pariin, joilla oli isoimmat luolat, täräyttää 22-vuotias Madeleine, joka on kyllästynyt miehiin, jolta ei löydy kahisevaa. Ennen miljonääreihin siirtymistä blondi kaunotar ehti kyllä tapailla köyhiäkin miehiä, mutta kyllästyi puuhaan nopeasti. Viimeinen niitti oli, kun hän kävi treffeillä miehen kanssa, joka alkoi tapaamisen lopussa jakaa kännykän laskimella laskua puoliksi.

– Sillä hetkellä päätin, etten tapaile enää ikinä köyhiä miehiä, Madeleine kertoo.

Mallina työskentelevä Madeleine pääsi rikkaiden miesten makuun Gold diggers -nettisivuston kautta, jossa on mahdollista tavata varakkaita miehiä. Kolmen vuoden aikana hän on ehtinyt seurustella jo 13 miljonäärin kanssa. Nyt hän tavannut tosirakkauden, yrittäjä Jordan Alin, 36.

– Jordan on vienyt minut elokuvien ensiesityksiin, julkkistapahtumiin ja uskomattomille lomille. Hän kohtelee minua kuin prinsessaa joka päivä. Kaikkien naisten pitäisi elää näin, Madeleine hehkuttaa.

Miljonäärit ovat avanneet Madeleine kokonaan uudenlaisen maailman. He ovat ostaneet hänelle luksuslaukkuja, vieneet hänet luksusasuntoihinsa ja tarjoilleet samppanjaa ja muuta luksusta.

– Miljonäärien valta ja asema on mielestäni todella seksikästä. Olen kiinnostunut varakkaista miehistä, enkä häpeä myöntää sitä, Amber sanoo.

Madeleine ei myönnä olevansa pinnallinen.

– Naiset saattavat ajatella, ettei minulla ole moraalia, mutta on fakta, että kaikki naiset haluavat, että heistä pidetään huolta taloudellisesti, Madeleine sanoo.

Nyt Madeleine tuntee olevansa valmis sitoutumaan Jordanin kanssa, jonka hän tapasi Gold diggers -sivuston kautta puoli vuotta sitten.

– Ihmiset voivat ajatella, että on nöyryyttävää tavata ihmisiä tuollaisella sivulla, mutta se on vain tapa kohdata samanmielisiä ihmisiä. Miehet tietävät, että he saavat seksikkään naisen, jota voi hemmotella, ja naiset tietävät, että heitä tullaan kohtelemaan, kuten naisia tulee kohdella, Madeleine kertoo.

Uusi miesystävä ymmärtää Madeleinen valintoja.

– Hän on tapaillut miljonäärejä sen takia, että hän pitää elämäntyylistä, jota he voivat tarjota hänelle. Se ei häiritse minua lainkaan. Olemme luodut toisillemme. Rakastan hänen hemmotteluaan ja hän todellakin ansaitsee sen, Jordan kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.thesun.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.