Suomeen palaava Toyota Corolla nähtiin jo hatchbackina ja farmarina – tässä on "nuoria ammattilaisia" kosiskeleva kolmas korimalli

Toyota esitteli Corollan farmariversion – saapuu Suomeen keväällä 0:33

Toyota on esitellyt Corollan kolmannen korimallin samanaikaisesti Kiinassa ja Yhdysvalloissa järjestetyissä tilaisuuksissa varhain aamulla Suomen aikaa.

Katso pääkuvan videolta, miltä näyttää Corollan farmarimalli. 

Uutisoimme aiemmin, että Toyota luopuu suositusta Auris-mallistaan ja korvaa sen tutulla Corollalla. Corollaa on myyty sen vuonna 1966 tapahtuneen ensiesittelyn jälkeen yli 46 miljoonaa kappaletta yli 150 maassa.

Kahdennentoista sukupolven Corollan hatchback-malli esiteltiin Geneven autonäyttelyssä viime keväänä ja farkkuversion vuoro oli Pariisissa. Nyt Toyota on esitellyt myös kolmannen korimallin.

Kyseessä on luonnollisesti Corolla-sedan. Auto on muotoiltu hieman konservatiivisemmin kuin aiemmin nähdyt korimallit, ja on Toyotan mukaan suunnattu "nuorille ammattilaisille".

Sedan tarjoaa yhtä hyvät tilat kuin farmari johtuen identtisestä 2,7 metrin akselivälistä. Tarjolle Corolla-sedan tulee sekä 1,8-litraisena bensahybridinä että 1,6 litran bensiinikoneella.

Hybridin CO2-päästöt (WLTP) ovat 98 g/km ja bensaversion 139 g/km.

Lue myös:

    Uusimmat