Maailman seksikkäin nainen tehohoidossa jo kuudettä päivää

Brittiläinen laulajatar ja X Factor -tuomari Cheryl Cole taistelee hengestään leicesteriläisessa sairaalassa sairastuttuaan hengenvaaralliseen malariaan.

Cherylin romanttinen loma uuden rakkaan kanssa Tansaniassa sai ikävän jälkimaun, kun naisen todettiin sairastuneen malariaan estolääkityksestä huolimatta.

Cheryl romahti videonsa kuvauksissa kuusi päivää sitten ja on sen jälkeen ollut tehohoidossa. Naisen tila on niin vakava, että hänet jouduttiin siirtämään yksityissairaalasta isompaan sairaalaan saamaan kunnon hoitoa.

27-vuotias kaunotar on sairastunut kaikkein vaarallisimpaan malarian muotoon ja naisen lähiomaiset ovat päivystäneet sairaalavuoteen äärellä tauotta.

Sairaalapedin vieressä on ollut myös uusi rakas, Derek Hough, joka syyttää itseään tyttöystävänsä sairastumisesta. Derek halusi viedä tyttöystävänsä romanttiselle lomamatkalle Afrikkaan, jotta tämä unohtaisi viime kuukausien rankat asiat. Cheryl on käynyt koko kevään läpi eroaan futari Ashley Colesta ja Derek on seissyt Cherylin vieressä helmikuusta lähtien.

Pysyviä vaurioita?

Jenkkien Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman voittanut tanssitaituri on murheen murtama Cherylin sairastumisesta ja ruoskiikin itseään armotta tapahtuman johdosta. Derek on kertonyt ystävilleen Cherylin kunnosta ja paljastaneen tämän keuhkoissa olevan nestettä.

– Cherylillä on nestettä keuhkoissa. Hän ei ole hyvässä kunnossa, ei ollenkaan. Cheryl on edelleen tehohoidossa, eikä ole tietoa, koska hän pääsee pois sieltä, ystävä kertoo Daily Mailille.

Malaria voi aiheuttaa vakavia tuhoja sisäelimissä, kuten maksassa ja munuaisissa. Malaria tuhoaa myös verisoluja, jotka puolestaan tuhoavat verisuonia. Lääkärin mukaan keuhkoissa oleva neste on peräisin vuotavista verisuonista

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat