Maailman järkyttävimmät kauneusleikkaukset – katso hirviögalleria!

Viihdeuutiset kokosi yhteen varsinaisen hirvityspaketin: Hollywoodin naistähtien kammottavimmat kauneusleikkaukset!

Leikkauksiin yli 2,5 miljoonaa euroa

Yksi maailman kammottavimmista kauneusleikkauksien uhreista on Jocelyn Wildenstein, 69, jota kutsutaan kissanaiseksi.

Hän aloitti leikkaukset vasta yli 50-vuotiaana, mutta nainen on ehtinyt kuluttaa kauneusleikkauksiin vuosien varrella huhujen mukaan jo yli 2,5 miljoonaa euroa. Syy leikkauksiin on naisen ja hänen edellisen aviomiehensä rakkaus kissaeläimiä kohtaan ja siksi Jocelynin kasvot on haluttu muistuttamaan kissaeläintä.

Kaamea vako rintojen välissä

Laulaja Whitney Houstonin silikonit ovat myös aikamoiset pallot ja vako kellukkeiden välissä on huikea.

Donatellan otsa ja leuka ovat eri paria

Muotisuunnittelija Donatella Versacen, 55, kasvot ovat hieman epäsuhtaiset, sillä nainen on teettänyt itselleen botoxilla niin sileän otsan, ettei se näytä kuuluvan muiden kasvojen ryppyjen kanssa samaan naamaan. Yliruskettunut nainen on alituisella auringonpalvonnallaan saanut aikaan niin pysyvää vahinkoa kasvoilleen, ettei niitä enää pystytä korjaamaan.

Huuli-implantit ja nenäleikkaus sekä rasvaimut lantiolle ja reisiin ovat myös olleet osa naisen leikkausrumbaa.

Voih, mikä muotopuoli olet, Jackie!

Näyttelijä Sylvester Stallonen Jackie-äiti, 88, rakastaa julkisuutta ja osallistuikin pari vuotta sitten brittien julkkisten Big Brotheriin. Jackien epämuodostuneen oloiseen naamaan on tehty niin uudet huulet kuin turpeammat posketkin.

Kasvot on myös kohotettu, jota nyt ensi näkemältä on vaikeaa uskoa. Nainen on myös käynyt lukuisia kertoja rasvaimussa, jonka jäljet ovat myös hienosti hautautuneet.

Victorian silikonit pallo-muotilla

Laulaja Victoria Beckhamin silikonit korostuvat rumasti, sillä ultrahoikan naisen varressa ne näyttävät vain uskomattomilta irrallisilta palloilta.

Dollyn tunnetut temput

Country-tähti Dolly Partonille, 64, on vuosien varrella tehty kuuluisien rintojen lisäksi lukuisia kasvojen- ja luomien kohotuksia, uusi nenä, kemikaalisia kuorintoja sekä botoxiakin on naamaan tungettu. Nyt silmäkulmat kuitenkin näyttävät kuin vakosametilta.

LaToyan nenä on samanlainen kuin Michaelin!

Kuten koko Jacksonien perhe, toukokuussa 54 täyttävä LaToya Jackson on käynyt läpi aikamoisen kauneusleikkauksien kavalkadin. Nenäleikkaus, kulmien kohotus ja huulien uudelleenmuotoilu ovat vain osa naistähden kokonaisrepertuaarista plastiikkakirurgian alalla.

Ö-luokan tähtien reality-ohjelmia nykyään kiertävä nainen on lausunut aikoinaan, että hänen mukaansa kaikki naiset ovaty kauniita. LaToya ei vain itse näytä uskovat omiin sanoihinsa.

Melanie ryppyyntyi sittenkin

Melanie Griffithille, 52, alettiin tehtailla leikkauksia 1990-luvun lopulla, kun hän alkoi seurustella itseään huomattavasti nuoremman Antonio Banderasin kanssa. Hullun turpeat huulet on täytetty useaan kertaan, kasvojenkohotus- ja nenäleikkaus sekä poski-implantit ovat osa Melanielle tehdyistä operaatioista.

Naiselle on viime vuosina joka tapauksessa tullut valtavasti ryppyjä kasvoihin: olisikohan tuo tulos nyt sitten plus miinus nolla.

Olet kuin huumattu sammakko, Courtney!

Rokkari Courtney Loven, 46, teettämiin leikkauksiin kuuluu muun muassa uusi nenä, uudet rinnat sekä huuli-implantit.

Courtney kuitenkin pettyi ensimmäiseen nenäleikkaukseensa, sillä nenästä tuli kuulema liian pieni ja teetätti itselleen uuden turpeamman klyyvarin. Tätäkin kuitenkin on vielä korjailtu jäleen pienempään malliin päin.

Jojo-laihduttamisestaan tunnettu nainen on myös teettänyt lukuisia rasvaimuja.

Pystytkö edes puhumaan, Priscilla?

Elviksen ex-vaimo Priscilla Presley, 65, on säilyttänyt nuorekkaan olemuksensa ahkeralla lääkärissä käymisellä. Poski-implantit, restylanella turvotetut huulet, otsan botoxit, kulmien kohotus sekä nenäleikkaus ovat tehneet Priscillasta kuin nuken näköisen ja niin kireän, että on ihme jos nainen pystyy puhumaan, hymyilemisestä nyt puhumattakaan.

Rinnat "liimautuvat" yhteen

Entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson hankki ensimmäiset silikonitäytteensä jo yli kymmenen vuotta sitten. Implantteja on suurennettu useasti ja se on aiheuttanut ruman ilmiön: rinnat ovat ikään kuin "liimautuneet" yhteen eikä vako rintojen välissä ole luonnollisen näköinen.

Joan laskee leikkiä leikkauksistaan

Koomikko Joan Rivers, 77, on luojan kiitos itse ensimmäinen joka pistää omaa kauneusleikkausmaniaansa halvalla, sillä niin kummallisen kuikelon näköinen nainen nykyään on. Botoxia on tungettu naamaan enemmän kuin laki sallii, mutta sen lisäksi tähti on myös teettänyt itselleen lukuisia rasvaimuja, uuden nenän, kulmien kohotuksen sekä suurentanut huulensa.

Joan nähtiin myös MTV3:n Muodon vuoksi -sarjassa esittelemässä leikkauksiaan.

Huh, mitkä huulet, Amanda!

New Yorkin klubiscenen kuuluisin bilettäjä on Amanda Lepore, 43, aiemmin mies/nainen tunnettiin nimellä Armand. Lukuisten julkkisten läheinen ystävä(tär) on teettänyt itselleen tokikin rinnat, kasvojenkohotuksen ja yhden maailman suurimmista huulista!

Joan on koukussa leikkauksiin

Knots Landingista ja Tunteita ja tuoksuja -sarjasta tuttu Joan Van Ark on hyvä esimerkki siitä, kuinka leikkauksiin voi jäädä koukkuun. 67-vuotias tähti on teettänyt itselleen niin uuden nenän, kohottanut silmäluomensa, kasvonsa, ottanut poski-implantit sekä turvottanut huulensa ja voila, lopputulos on kuin kauhukammiosta!

Taralle riippikset ja vatsa kuin perunapelto

Näyttelijä Tara Reidin rinnat ovat surullisen kuuluisat siitä, että naikkonen vilautti tissinsä kuvaajille punaisella matolla. Harmi vaan, että kun Taralle tehtiin silikoni-rinnat, niistä tehtiin kansankielellä sanottuna suoraan "riippikset". Myös vatsan rasvaimu meni tytöllä mönkään: masu oli kuin perunapelto ja se jouduttiin korjaamaan myöhemmin.

Megille todelliset pusuhuulet

Näyttelijä Meg Ryan, 48, antoi periksi Hollywoodin ulkonäköpaineille vuosituhannen vaihteessa erottuaan aviomiehestään näyttelijä Dennis Quaidista.

Lyhyt romanssi Russell Crowen kanssa johti naisen sydämen murtumiseen ja ilmeisesti myös aivojen pehmenemiseen, sillä tähti teetti kasvojen kohotusleikkauksen, nenäleikkauksen, poski-implantit ja uudet turpeat huulet.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja