"Maailman isoimman peniksen" omaava mies yllätti tv-juontajat härskisti – reaktiot kertovat kaiken

2:05
KATSO MYÖS: Millaisia seksiasentoja kannattaa suosia, jos penis on liian suuri?

"Maailman suurimman peniksen" omaava mies vilautti kuvaa elimestään tv-ohjelman juontajille. Juontajien reaktio kertoi kaiken tarpeellisen. Tilanteesta uutisoi muun muassa News.com.au.

Jonah Falconilla on omien sanojensa mukaan erektiossa yli 34-senttinen penis, jota usein kutsutaan myös "maailman suurimmaksi".

Pituus on merkittävä, jos verrataan vaikkapa tutkimuksissa saatuihin keskivertomittoihin. Esimerkiksi eräässä brittitutkimuksessa penis rentona oli keskimäärin 9,16 senttiä pitkä, erektiossa 13,2 senttiä pitkä ja rentona, mutta venytettynä 13,24 senttiä pitkä. Vaikka peniksen mittaus ei ole eksaktia tiedettä ja riippuu mittaustavasta, voinee sanoa, että Jonahin penis on vertaansa vailla.

Jättimäisestä peniksestä ei olekaan ollut niin paljon iloa kuin voisi äkkiseltään kuvitella.

– Jostain syystä yli 34-senttisen omaamimen tarkoittaa, että olen huono ihminen tai egoistinen tai pornotähti tai tyhmä tai olen lutka, mies kertoi hiljattain brittiläisen This Morning -ohjelman juontajille.

– Lisäksi olen kyllästynyt siihen, että ihmiset haluavat minun mittaavan sen heidän edessään. Olen tehnyt sen 10 000 kertaa, riittää jo.

Mies on jopa pysäytetty lentokentällä epäilyttävän pullotuksen vuoksi. 

Juontajat ällistyivät peniskuvan nähdessään

Tv-studion pöydälle oli haastattelua varten tuotu erilaisia esineitä, kuten munakoiso, jotta Jonah voisi verrata omaa elintään niiden kokoon. Mies selitti, ettei hän alaspäin katsoessaan hätkähdä penistään, eikä hänellä ole tapana verrata penistään esineisiin. Jonah kuitenkin myöntää hahmottavansa elimensä suuren koon viivotinta vasten.

Jotta totuus ei jäisi epäselväksi, Jonah turvautui astetta härskimpään metodiin ja esitteli intiimialuettaan juontajille kuvan muodossa. Juontajien reaktion voit katsoa ohjelman Twitter-tilillä julkaistulta videolta alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on teille, jotta teidän ei tarvitse vain kuvitella, mies totesi. 

– Onneksi olkoon, hyvin tehty, juontaja Philip Schofield naureskeli.

Josie Gibsonin suu puolestaan loksahti auki.

– Nyt teidän ei tarvitse vertailla näihin esineisiin, Jonah totesi osoittaen pöydälle aseteltuja mittausvälineitä. 

On hyvä muistaa, ettei peniskuvia tule esitellä tai lähetellä kenellekään pyytämättä tai yllättäen. Jonahin tapauksessa mies varoitti aikeistaan etukäteen ja sai Josielta luvan esitellä elinkuvaansa.

Onko kaikilla miehillä joskus erektio-ongelmia? Katso video:

2:33

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja