”Lyhyempi kuin olin ajatellut” – sulhasen pituus yllätti Ensitreffit alttarilla -Pian

Pia muistaa hänen ja Jussin ensikohtaamisesta Jussin hymyilevät silmät. Sekä miehen pituuden.  

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin, kuinka asiantuntijoiden toisilleen valitsemat Jussi ja Pia saivat toisensa ja kohtasivat ensimmäistä kertaa alttarilla.

Häitään kovasti jännittänyt Pia muistaa ihmetyksensä vihkimisen kynnyksellä.

– Ensimmäiset hetket menivät varmasti ihan sokin piikkiin. Ei siinä ehtinyt miettiä, että onko se toinen hyvännäköinen, tai mitään sellaista, Pia nauraa.

Vihkikaavan aikana Pia ehti kutenkin vilkuilla, miltä sulhanen oikein näytti.

– Huomasin, että Jussilla oli sellaiset silmät, jotka hymyilivät. Mietin myös, että hän oli lyhyempi kuin olin ajatellut. Mutta kaikin puolin ulkoisesti hän oli kivannäköinen, morsian arvioi.

– Mutta kyllä se ensikohtaaminen meni enemmän tärinän puolelle. Kuulostelin samalla., mitä yleisössä tapahtuu ja vilkuilin sinne, että minkälaiset ilmeet siellä on. Muistan, että jotkut näyttivät minulle peukkua sieltä, hän kertoo.

"Nyt on fiksu ja hauska nainen kyseessä"

Myös Jussi ilahtui positiivisesti päästessään vihdoin tekemään tuttavuutta morsiamensa kanssa.

– Jännitys oli niin kova, ettei siinä mitään syväanalyysia ehtinyt tehdä, sulhanen nauraa.

– Mutta ihan hyvännäköinen nainen sieltä tuli! Minulle tuli nopeasti sellainen olo, että nyt on fiksu ja hauska nainen kyseessä. Ensivaikutelma oli tosi positiivinen, mies muistelee.

Kaiken kaikkiaan ensikohtaamisesta jäi parille hyvin mukavat mielikuvat.

– Ajattelin, että tästä voi tulla jotain. Olin etukäteen pelännyt, että näen heti miehestä, että hän ajattelee ”voi ei”! Tai että itse ajattelen niin. Mutta kumpaakaan ei tapahtunut ja tavallaan minulla oli tosi helpottunut olo, Pia miettii.

– Ja sitten vielä pussattiin vihkimisen päätteeksi, niin ajattelin, että hyvä, tämä on toiminnan mies. Tuli sellainen olo, että jotain tässä on tehty oikein, että tästä voisi tulla jotain, morsian toteaa.

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat