Mainos

Naisen tilaamat housut naurattavat – kenelle nämä oikein ovat sopivat?

Trendihousujen mitoitus on jäänyt mietityttämään asiakkaita.

Brittiläisen jälleenmyyjän Pretty Little Thingsin valikoiman punaiset housut ovat näkyneet viime päivinä sosiaalisessa mediassa, mutta täysin vääristä syistä. Sen sijaan, että asiakkaat olisivat hehkuttaneet uusia housujaan, he ovat kyseenalaistaneet niiden mitoituksen kokonaan.

Korkeavyötäröisten housujen lahkeiden on tarkoituskin viistää maata, mutta asiakkaat ovat huomanneet, että housujen pituus on itse asiassa kovin epärealistinen.

Housut nousivat Twitterissä puheenaiheeksi, kun Dan-niminen nainen julkaisi kuvat saamistaan housuista ja vertasi niitä nettikaupan mainoskuvaan. Edinburghilaisen Danin, 19, saamat housut olivat liki naisen itsensä pituiset. Nainen pohtikin, ovatko 34-kokoiset housut tarkoitettu kuvitteelliselle kauhuhahmo Slendermanille.

"Oikeasti??? Luuleeko Pretty Little Things, että olen Slenderman, hitto vie?" Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös muilla naisilla oli ollut kyseisten housujen kanssa samaa ongelmaa. Eräs nainen esimerkiksi twiittasi ostaneensa koon 32 housut, mutta jopa korokepohjakenkien kanssa lahkeet osuvat maahan.

"Minulla oli sama ongelma heinäkuussa. Twiittasin heille, mutta mitään ei tapahtunut."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen aika varma, että nuo housut on tarkoitettu näille oudoille mannekiineille." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, The Sun

***

0:10

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.