Naisen tilaama mekko ei ollut sitä, mitä piti – koko 38 sopi kuin valettu 4-vuotiaalle tyttärelle

3:49
Ota tästä vinkit talteen – näin tuunaat pikkumustasta persoonallisemman!

Kirsty joutui pettymään karvaasti, kun hänen tilaamansa mekko ei ollut sitä, mitä hän oli luullut tilaavansa, kertoo The Sun

Hyvää ei saa halvalla, sanotaan. Näin käy usein etenkin verkkokaupasta tilattujen vaatteiden kanssa. 

Kirsty Dee tilasi mustan t-paitamekon naisten muotiin ja pukeutumiseen erikoistuneesta PrettyLittleThing-verkkokaupasta. Hän osti mekon koossa 8, mikä vastaa eurooppalaista kokoa 38. Hintaa mekolla oli 10 puntaa, eli noin 11 euroa.

Syntymäpäiväjuhlia varten tilattu mekko saapui, mutta naisen suureksi pettymykseksi mekko oli kaikkea muuta kuin hän oli verkkokaupassa olleiden tuotekuvien perusteella olettanut.

– Minusta on oksettavaa, että vaateliike promoaa vaatteitaan kehopositiivisuudella, ja sitten he lähettävät minulle mekon, joka ei sovi hoikalle kropalleni, Kirsty kommentoi pettymystään brittimedialle.

Mekko sopi tyttärelle kuin nenä päähän

Kuvissa väljältä näyttänyt mekko ei mahtunut Kirstyn päälle mitenkään päin. Hän kokeili mekkoa tyttärensä Mollyn päälle ja mekko oli kuin 4-vuotiaalle pikkutytölle tehty.

Jos Twitter-julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen nappasi tyttärestään kuvan ja julkaisi sen tuohtunein saatesanoin Twitterissä.

– Olemme niin pahoillamme, että ostamasi mekon kanssa oli ongelmia. Laitatko yksityisviestillä tilaustietosi, niin selvitämme tilanteen, verkkokauppa kiirehti kommentoimaan kuvan alle.

Vielä ei ole tiedossa, saiko Kirsty rahansa takaisin tai korvasiko vaateliike pettymyksen jollain muulla tavalla. The Sun-lehden toimitus ei myöskään ole saanut yhteyttä PrettyLittleThing -vaateketjuun.

On kaiketi vain todettava, että Kirsty sai sen, mitä vaateliikkeen nimi ”lupaa”, pienen ja nätin asian.

Tämänkaltaisia yllätyksellisiä vaatetilauksia tapahtuu usein. Lue myös nämä: 

Lähteet: The Sun, Twitter

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja