Mainos

Luopui monelle äidille tutusta tavasta – perheenäiti laihtui 71 kiloa

Kun 37-vuotias kolmen lapsen äiti näki kuvan itsestään poikansa syntymäpäivillä, hän päätti, että asioihin olisi tultava muutos – ja nopeasti.

Kun Casey Gemmel tapasi aviomiehensä 20 vuotta sitten, hän painoi 74 kiloa ja tunsi olonsa hyväksi. Kolme raskautta vaikuttivat kuitenkin väistämättä naisen vartaloon, ja nuorimman lapsen syntymän jälkeen nainen häpesi vartaloaan niin paljon, että lakkasi punnitsemasta itseään. Vasta nähtyään kuvan itsestään uimapuvussa hän ymmärsi toden teolla, kuinka paljon painoa hän oli vuosien varrella kerännyt.

– Tiesin, että olen kasvattanut äitivatsaa vuosien aikana, mutta minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että  tilanne oli päässyt niin pahaksi. Kun näin kuvan itsestäni juhlissa ajattelin ensimmäiseksi, etten se ollut minä, Gemmel kertoo hetkestä, joka muutti hänen maailmansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan nähtyään Gemmel astui jälleen vaa’alle. Hän ei voinut uskoa silmiään lukeman pysähtyessä 159 kiloon. Asioihin olisi tultava muutos. 

Huomaamaton tapa kerrytti kiloja

Gemmel kertoo, että ruoka on ollut hänelle aina keino osoittaa rakkautta. Lasten saannin jälkeen hän on hemmotellut sekä lapsia että itseään ruoalla välittämättä siitä, onko ruoka ollut terveellistä vai ei. Sen lisäksi, että nainen söi omat annoksensa, hänellä oli tapana syödä tähteet lastensa lautasilta – tapa, joka on tuttu useimmille äideille. Lasten lautasilta napostelu oli kuitenkin tapa, joka kerrytti kiloja naisen vartaloon kuin huomaamatta.  

– Ollakseni rehellinen, en koskaan ajatellut, että söisin liikaa tai huonosti. Mutta olen pistänyt suuhuni enemmän kuin olen ollut tietoinen, nainen selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huomattuaan pahan tapansa nainen laittoi sille pisteen kertaheitolla. Luovuttuaan tähteiden syömisestä ja roskaruoasta Gemmel huomasi painonsa kääntyneen nopeasti laskuun. Kun ruokavalio oli laitettu kuntoon, nainen latasi puhelimeensa kuntoilusovelluksen, jonka avulla hän yritti löytää kadonneen kuntoilumotivaationsa. Alku ei ollut helppo, mutta kaiken vaivan arvoinen. 

– Latasin sovelluksen ja kun juoksin, kärsin, itkin ja joskus melkein kuolin, mutta en koskaan päästänyt pelkoa sisälleni, nainen kertoo alkuvaikeuksista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ensimmäisen vuoden aikana nainen laihtui 35 kiloa ja sujahti kevyesti naamiaisasuun, jonka oli asettanut omaksi tavoitepuvukseen. Gemmel ei suinkaan jättänyt hyvin alkanutta laihdutustavoitettaan tähän, vaan jatkoi hyvin tuloksin. Neljän vuoden aikana hän on tiputtanut painoaan huikeat 70 kiloa.

– Muutos ”Fatgirlista” ”Batgirliksi” ei ole ollut helppo homma, mutta nyt kun katson itseäni peilistä, näen siellä todellisen supersankarin, Gemmel toteaa.

Videon tarina todistaa, että joskus rakkaus on suurin motivaatio muutokselle. 

4:45

Lähde: Kidspot

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.