Lunastaako Mikael Granlund kunnolla paikkansa Nashvillessa? GM:llä selkeä näkemys – "Tämä on enemmän hänen joukkueensa"

Mikael Granlund seuranvaihdosta ja perheenlisäyksestä:"Mielettömän upeita juttuja" 3:57
Videolla Mikael Granlundin mietteitä seuravaihdosta ja perheenlisäyksestä.

Nashville Predatorsin riveihin kesken viime kauden kaupattu Mikael Granlund pääsee aloittamaan kauden puhtaalta pöydältä uuden joukkueensa kanssa.

Granlund siirtyi Nashvilleen viime kaudella Minnesota Wildista juuri ennen siirtorajan päättymistä. Mainiota kautta Minnesotassa pelannut Granlund ei oikeastaan päässyt vielä uuden joukkueensa riveissä aivan samanlaiseen lentoon kuin Minnesotassa.

Granlund saalisti Nashvillen 16 runkosarjaottelussa vain viisi pistettä, kun Minnesotassa pisteitä 63 ottelun aikana kertyi 49. Granlund ehti kuitenkin siitä huolimatta tehdä vaikutuksen uusiin joukkuetovereihinsa.

– Ei koskaan tuntunut siltä, etteikö hän olisi kotiutunut kunnolla. Meillä oli pitkiä tapaamisia kauden päättymisen jälkeen, joissa puhuimme monista asioista. Hänen nimensä nousi esiin erittäin positiivisessa valossa joidenkin pelaajien toimesta. Häntä pidettiin pelaajana, joka haluttiin pitää joukkueessamme. He pitivät häntä pelaajana, jota vastaan on vaikea pelata, Nashvillen GM David Poile paljastaa Nashvillen sivuilla.

Seitsemän kauden ajan Minnesotassa viilettänyt taituri pääsee aloittamaan nyt Nashvillessä puhtaalta pöydältä uuden kauden alla. Uusi joukkue ja koti ovat Granlundille nyt jo tutumpia, joten hän voi keskittyä entistä paremmin jääkiekkoon. Myös Poile uskoo, että Granlund palaa jälleen sille tasolle, millä hän pelasi vanhassa seurassaan.

– Olen nähnyt hänet pari kertaa harjoitusleirillä. Näyttäisi siltä, että hän tuntee olevansa enemmän Predator, ja että tämä on nyt enemmän hänen joukkueensa. Olen todella optimistinen, että näemme sellaisen Mikael Granlundin, kenet me tänne hankimmekin, Poile vakuuttaa. 

Lue myös:

    Uusimmat