Mainos

Lumia-myynnistä ristiriitaista tietoa USA:ssa

Nokian Lumia 900 -uutuuden myynnistä liikkuu ristiriitaista tietoa Yhdysvalloissa. Suurella kohulla markkinoille huhtikuun alussa tuotu Windows-puhelin on joutunut jo alennusmyyntiin Amazonin verkkokaupassa.

Alun perin AT&T-operaattorin myyntiin ottama puhelin maksoi sata dollaria kahden vuoden palveluliittymän kanssa. Hintaa pidettiin varsin edullisena Lumia 900 -tasoiselle älypuhelimelle, ja AT&T myykin sitä yhä normaalihintaan. Sen mukaan myynti on ylittänyt odotukset ja laitteet ovat välillä loppuneet kaupoista.

Amazon-verkkokauppa on kuitenkin laittanut sen alennukseen ja sitä kaupataan 49 taalalla, tosin myös kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa.

Heti sen markkinoille tulon jälkeen Lumia 900 ponnahti Amazon.comin myydyimmäksi älypuhelimeksi, mutta nyt sen musta versio on vajonnut sijalle 13 ja turkoosi sijalle 18.

Yksi Lumia-uutuuden jännitystekijöistä oli se, miten kuluttajat suhtautuvat Windows-pohjaiseen puhelimeen. Kännykkä sai varsin hyvät arviot asiantuntijoilta, mutta se ei riittänyt varsinaisen ostovillityksen luomiseen.

Asiantuntijoiden mukaan Windows-puhelimilla on mahdollisuus todelliseen kilpailuun Applen ja android-pohjaisten koneiden kanssa, mutta ainakaan vielä varsinaista läpimurtoa ei ole näköpiirissä. Mutta jos Nokia ja Windows saavat markkinoille jotain uutta, esimerkiksi uudentyyppisen tabletin niin tilanne voi muuttua nopeastikin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.