Luksusluokan huviloita tarjolla Espanjassa – katso upeat kohteet

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin kylmyyden pakeneminen Espanjan auringon alle. Jokakodissa on tarjolla kaksi harvinaislaatuisen upeaa lomaosaketta, joista ei ylellisyyttä puutu.

Ensimmäinen esiteltävä kohde sijaitsee Marbellan kaupungissa, josta on ajomatkaa Malagan kansainväliselle lentoasemalle alle tunnin verran. Vastikään rakennetut lomahuoneistot on sijoitettu asuntokylään, joka on suunniteltu muistuttamaan välimerellistä asuinympäristöä. Kaksi makuuhuonetta käsittävässä asunnossa on myös terassi, jolta voi ihastella upeita näköaloja niin merelle kuin läheiselle laadukkaalle golfkentällekin.

Kohteen hinta on tällä hetkellä 240 000 euroa, ja lisätietoja asunnosta saat kurkkaamalla koko ilmoituksen Jokakodista.

Toinen kohde puolestaan on niin ikään 2 makuuhuonetta sisältävä, modernisti rakennettu asunto. Huoneisto sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä suuresta Alicanten kaupungista, Ciudad Quesadan alueella. Kaksikerroksisen huvilan ylemmästä kerroksesta löytyvät asukkaiden nukkumatilat, ja upeaa uima-allasaluetta puutarhoineen pääsee luonnollisesti ihastelemaan kauniilta parvekkeelta.

Tämä kohde on jonkin verran edellistä edullisempi, ja sen saa omakseen tämänhetkisellä 139 000 euron hinnalla. Käy katsomassa tarkemmat tiedot ja kaikki kuvat Jokakodista

Teksti: Paula Koski / Jokakoti

Kuvat: Taylor Wimpey

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja