Mainos

Lukijat Linnan juhlien pitopaikasta: Guggenheim, Bandidoksen tilat tai rahat köyhille

Tieto siitä, että presidentin perinteistä itsenäisyyspäivän vastaanottoa ei voida järjestää ainakaan vuonna 2013 presidentin linnassa, ei juurikaan hetkauta MTV3:n nettisivujen lukijoita. Monien vastaajien mielestä juhlat ovat muutenkin turhaa pörhistelyä.

– Koko kansan presidentillä olisi nyt hyvä tilaisuus osoittaa myötätuntoaan huono-osaisille, ja ilmoittaa että vuonna 2013 Itsenäisyyspäivän vastaanottoa ei järjestetä lainkaan ja siihen varatut rahat lahjoitetaan vaikka ruoka-apuun, juttua kommentoidaan.

– Jaetaan vähäosaisille ja veteraaneille nekin rahat, mitkä uppoavat juhliin. Niillä, jotka saavat kutsun linnaan on varaa itsekin juhlia ja törsätä, yksi kirjoittaja puolestaan muotoilee MTV3:n Facebook-sivuilla.

Monia tuntuu myös kismittävän se yksityiskohta, että juhlista menee runsaasti ruokaa roskiin.

Osa katsoo, että Suomen itsenäisyys on jo menetetty, joten mitä sitä juhlimaankaan.

– Suomi menetti itsenäisyytensä liittymällä EU:hun.Turhaa rahan kulutusta, eräs lukija lataa Facebookissa.

Samaan aikaan kun juhlien tarpeellisuutta kyseenalaistetaan, osa Maikkarin facebookkilaisista pohtii Linnan juhlien korvaavaa viettopaikkaa.

– Finlandia-talo voisi olla puitteiltaan ihan sopiva. Aivan kuten silloin kerran 70-luvulla, jolloin Linna oli remontissa.

– Entäs ne moottoripyöräkerhon tilat, johon Hakkarainen kävi jo tutustumassa?, kysytään puolestaan Maikkarin uutisten keskutelussa.

– Nyt kun pidetään oikein viimeisen päälle kiirettä niin voidaan pitää ne Guggenheim-museossa. Siinä taas Pajuselle yksi lisäsyy saada prosessi käyntiin välittömästi, kolmas kirjoittaja murjaisee.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.