Lukas Hradecky osoitti yhdessä hetkessä mittaamattoman arvonsa joukkueelle: "Hän on harjoitellut näitä tilanteita lukuisia kertoja"

Saksalaisseura Bayer Leverkusen säilytti tiistaina mahdollisuutensa Mestarien liigan jatkopaikkaan, kun se voitti Lokomotiv Moskovan vieraskentällä maalein 2-0. Huuhkajat-vahti Lukas Hradecky oli vakuuttava läpi ottelun.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Saksalaisjoukkue johti ottelua 25 minuutin pelin jälkeen 1-0, kun isäntäjoukkueen Anton Miranchuk pääsi yrittämään lähietäisyydeltä Hradeckyn ohittamista. Suomalaisvahti tuli vastaan räjähtävästi, sijoittui optimaalisesti ja esti tasoitusmaalin oikean käden venytyksellä.

C Moren asiantuntija Petri Pasanen tietää, ettei Hradecky kohdannut tilannetta ensimmäistä kertaa.

– Kyse ei ole ollut Bundesliigassa yhdestä tai kahdesta pelistä, kun vastustaja on päässyt tällä tavalla yksin Lukea vastaan boksissa. Hän on harjoitellut näitä tilanteita lukuisia kertoja, Pasanen sanoi.

– Väitän, että tämä tilanne on vain tulosta siitä, että hän tietää, miten näissä tilanteissa pitää toimia.

Bundesliigan parhaisiin maalivahteihin viimeiset vuodet lukeutunut Hradecky tunnetaan erinomaisena lähitorjujana, jolla riittää maltti ja kärsivällisyys lukea hyökkääjän ratkaisua loppuun asti.

– Antin sanoin: Luke on hyvä näissä tilanteissa, sillä hän pääsee nopeasti lähelle pelaajaa. Hyökkääjälle ei jää niin montaa vaihtoehtoa, mihin pallon laittaa, Sami Hyypiä jatkoi.

Leverkusenin jatkopaikka on vielä kovan työn takana, sillä sen tarvitsee voittaa päätöskierroksella kotikentällä Juventus, ja lohkossa pisteen edellä toisena olevan Atletico Madridin on kompuroitava samaan aikaan kotikentällä Lokomotiv Moskovan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat