Lukas Hradecky kaipaa kipeästi apua ja lupaa venäläisille vodkaa palkaksi – "Onko hyvä ystävä?"

Lukas Hradecky pelasi nollapelin, kun Bayer Leverkusen haki jalkapallon Mestarien liigassa tärkeän 2–0-vierasvoiton Lokomotiv Moskovasta. Jatkoa ajatellen hänellä on omat toiveensa – ja kannustimensa – venäläisjoukkueelle.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Voitto nosti Leverkusenin kuuteen pisteeseen ja varmisti saksalaisjoukkueen sijoittumisen D-lohkossa vähintään kolmanneksi. Kolmossija tietää paikkaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä, mutta päästyään hotelliinsa Leverkusenin pelaajat saivat tiedon, että Juventus oli kotonaan voittanut Atletico Madridin.

Se tarkoittaa sitä, että päätöskierroksella Leverkusen voi päästä vielä jatkoon, jos se voittaa kotonaan Juventuksen ja Lokomotiv lyö Atletico Madridin.

– Juve on jo lohkovoittaja, ehkä he jättävät pari pelaajaa kotiin. Meidän täytyy voittaa pelimme ja sitten kaikki on kiinni siitä, onko Lokomotiv hyvä ystävä. Ehkä me lähetämme sitten muutaman pullon vodkaa, jos he tekevät jotain Madridissa, Hradecky sanoi saksalaislehti Bildille.

Moskovan tiistai-illassa Leverkusen piti vastustajaansa enemmän palloa ja nappasi lopulta ansaitun voiton. Vajaan puolen tunnin kohdalla kotijoukkueen Anton Mirantshuk pääsi loistopaikkaan, mutta Hradecky venyi komeaan refleksitorjuntaan.

Leverkusen siirtyi johtoon Lokomotivin omalla maalilla, kun kamppailua oli takana 11 minuuttia. Oma verkko heilui, kun Ederin purkupallo osui suoraan Rifat Zhemaletdinovin jalkaan, josta se kimposi omaan maaliin.

Sven Bender tykitti 54. minuutilla saksalaisten toisen maalin suoraan ilmasta.

Lue myös:

    Uusimmat