Lukas Hradecky olisi tarvinnut onnea – Petri Pasaselta lohdullinen arvio kohtalokkaalta tuntuvasta maalista

Bayer Leverkusen menetti käytännössä jatkomahdollisuutensa, kun se hävisi kauden kolmannenkin ottelunsa jalkapallon Mestarien liigassa. Lukas Hradeckya ei käynyt kuitenkaan tuoreesta Atletico Madridia vastaan vieraissa koetusta 0–1-tappiosta syyttäminen.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Atleticon osuma syntyi ottelun loppupuolella, 78. minuutilla. Renan Lodi keskitti pallon vasemmalta tarkasti maalille, ja Alvaro Morata puski pallon Hradeckyn oikean käden kautta maaliin. 

– Onpa upea syöttö Renan Lodilta vasemmalta. Ei tuota palloa paljon paremmin voi toimittaa maalin eteen, C Moren asiantuntija Petri Pasanen suitsutti.

Asiantuntija Mika Väyrynen komppasi ja kehui keskitystä täydelliseksi. Pasanen jatkoi arvioimalla 21-vuotiaan laitapuolustaja Lodin pelityyliä.

– Hän jatkaa sitä brasilialaista perinnettä, jossa tämän pelipaikan pelaajat eivät ole puolustavia puolustajia, vaan viihtyvät paljon enemmän vastustajan kenttäpuoliskolla. Hänellä voi olla suuri ura vielä edessään, Pasanen analysoi.

Hradeckyn piikkiin Pasanen ei osumaa laittanut.

– Upea syöttö, upea viimeistely. Lukas Hradecky voimaton. Pienellä onnella hän olisi saanut ehkä vähän paremmin kättä taakse, mutta (pusku) tuli niin läheltä, että hän oli käytännössä voimaton, Pasanen niputti.

Tuore tappio oli Leverkusenille karvas isku: se on jatkomahdollisuutensa liki menettäneenä D-lohkossa jumbona nollassa pisteessä. Atletico Madrid ja Juventus ovat kärkisijoilla seitsemällä pisteellä, ja lohkokolmosella Lokomotiv Moskovalla on kolme pinnaa.

Lue myös:

    Uusimmat