Lukas Hradecky joutui antautumaan Mestarien liiga -debyytissään – keskiössä "10 metrin kuilu"

Bayer Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecky joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa debyyttiottelussaan jalkapallon Mestarien liigassa Lokomotiv Moskovaa vastaan.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Moskovalaiset nappasivat pallon avausjaksolla haltuunsa Leverkusenin sivurajaheiton jälkeen ja käynnistivät nopean iskun lähellä saksalaisisäntien maalia. Grzegorz Krychowiak pääsi karkaamaan läpi ja sijoitti pallon vasempaan alakulmaan ohi Hradeckyn.

C Moren asiantuntija Antti Niemi käänsi katseensa Leverkusenin puolustukseen ja toppari Sven Benderin löysään pelaamiseen.

– Kun pallo heitetään eteenpäin, topparin pitää olettaa, mikä on pahinta, mitä tässä vaiheessa voi tapahtua, Niemi sanoi ja jatkoi:

– Benderin reaktio pallonmenetyksen jälkeen tai ennen sitä jopa oli hyvin hidas. Sitten siihen jää tuollainen kymmenen metriä leveä kuilu keskelle, josta rankaistaan. 

Hradeckya ei ollut maalista syyttäminen.

– "Luke" tuli ihan oikein vastaan. Pääsi lähelle ja avasi blokin, mutta takakulma jäi vähän auki ja viimeistely oli hyvä – ei voinut mitään, Niemi summasi.

Leverkusen nousi myöhemmin avausjaksolla 1–1-tasalukemiin, kun pallo kimposi Lokomotiv-pakki Benedikt Höwedesin jalasta omaan maaliin. Ottelu on kesken.

Lue myös:

    Uusimmat