Love Island Suomi -ohjelman taiteilijasielu Sanni etsii rakkautta selkeillä kriteereillä: "Haluan, että hän suojelee minua, enkä minä häntä"

Love Island Suomi -ohjelmassa tutustutaan 22-vuotiaaseen Sanniin, joka etsii pitkää ja näyttävää miestä. 

Pitkä odotus on viimein tullut päätökseensä, kun Love Island Suomi -ohjelman toisen tuotantokauden ensimmäiset saarelaiset paljastettiin. Espanjan auringon alle saapuu kymmenen rohkeaa sinkkua, jotka ovat valmiina löytämään elämänsä rakkauden. 

Yksi kymmenestä sinkusta on 22-vuotias Sanni Karkkilasta. Nainen tekee työtä kehitysvammaisten lasten ja nuorten kanssa, työstää omaa musiikkiaan ja haaveilee urasta laulajana. Sanni kertoo ihailevansa erityisesti suomalaisten artistien Ellinooran sekä Iltan tyyliä. Hän haluaa itsekin tehdä musiikkia vahvana naisena, kertoa tarinoita omasta elämästään tai tuntemiensa ihmisten kokemuksista. 

– Niiden pitää olla sellaisia tarinoita, joiden takana voin seistä. Ei vain semmoista, että tämä kuulostaa kivalle, mutta tämä tarina ei tunnu minussa miltään. Se ei vain toimi silloin. 

Sanni paljastaa, että hänellä on tapana lauleskella mennessään lähes koko valveillaolonsa ajan, ja se tapahtuu nykyään häneltä huomaamatta. Saattaakin siis olla, että häneltä kuullaan myös Love Islandin Villalla serenadi jos toinenkin. 

– Luultavasti aina jotain hoilailen, olen vähän semmoinen. Yleensä aina kun meikkaan tai jotain niin huomaa että kappas vaan, taas meni lauluksi!

Love Island Suomi kiehtoi Sannia jo sen ensimmäisellä tuotantokaudella syksyllä 2018. Tuolloin nainen ajatteli jo hakevansa siihen varmasti mukaan. Viime vuonna hän halusi kuitenkin ensin katsella sitä sivusta ja vuoden 2019 ohjelmahaun koittaessa hän rohkaistui hakemaan mukaan. 

Sanni ei ole koskaan seurustellut vakavasti, mutta olisi nyt valmis löytämään rinnalleen oikean rakkaan. Eräs tärkeä kriteeri näyttävälle, 176 senttimetriä pitkälle naiselle on se, että tuleva kumppani olisi häntä pidempi. 

– Olisi tietysti plussaa, että olisi pidempi vielä silloinkin, kun mulla on korkkarit jalassa, mutta riittää jos ilman edes olisi pidempi. Se olisi se, mitä mä haluan, että hän suojelee minua enkä minä häntä. 

Koska Sanni on itse luonteeltaan heittäytyvä höpöttelijä, hän toivoo vastaavia piirteitä myös mieheltään. Sanni kertoo, että spontaani heittäytymiskyky on vienyt hänet ikimuistoisiin tilanteisiin elämässä. 

– Kreikassa ollessani lähdin yhden paikallisen skootterin kyytiin. Oltiin nähty kyllä kerran, mutta oli se ehkä aika hurjaa, että lähti tuolla tavalla jätkän mukaan. Ehkä se oli jollain tavalla semmoista, että menee vaan tavallaan päin tuntematonta. Sekin päättyi ihan hyvin: olen tässä, enkä meren pohjassa, Sanni nauraa. 

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja