Mainos

Loton miljoonakuponki taskussa monta päivää

Lotossa löytyi viime kierroksella neljä tasan miljoonan euron arvoista täysosumaa.

Eräs voittajista, eteläsuomalainen mies, kanniskeli voittokuponkia taskussaan useita päiviä autuaan tietämättömänä rahamäärästä.

Veikkauksen mukaan mies oli edellisviikolla ollut työmatkalla Turussa ja pysähtynyt Salon ABC:lle ostamaan limsaa. Samalla hän päätti pelata kymmenen riviä Lottoa saman viikon arvontaan. Yhteen näistä riveistä osui arvonnassa seitsemän oikein, ja mies voitti miljoona euroa.

Voittaja vei arvontaa seuraavan viikon lopulla tositteen tarkistettavaksi kotikaupunkinsa Prisman kassalle. Siellä myyjä kertoi, että nyt on tainnut tulla iso voitto.

– Menin saman tien viereiseen kahvilaan ja soitin Veikkaukseen.  Ajattelin, että siellä on joku 20 000 euroa, mutta olikin sitten vähän enemmän, mies kertoo Veikkauksen mukaan.

Mies vei tositteen Veikkaukselle, mutta vaimolle yllätystä vasta valmisteltiin.

– Soitin kyllä vaimolle ja varmistin yhteisen tilimme numeron voitonmaksua varten. Mutta ei hän tullut kysyneeksi, mihin tilinumeroa tarvitsin, joten en vielä maininnut mitään. Kerron sitten illalla, pitää varmaan laittaa pullo kuohuvaa jo valmiiksi kylmään, voittaja myhäili.

Mies kertoo lottoavansa silloin tällöin.  

– Onhan se hienoa voittaa miljoonapotti, mutta en minä ole sen kummemmin harmitellut niillä kerroilla, kun en ole voittanut euroakaan. Häviän ihan mielelläni, kun tiedän, että rahat menevät hyviin asioihin, vaikkapa nuorisoliikuntaan. Poikamme on kilpaurheilija, joten meidän perhe on vuosien varrella hyötynyt paljon esimerkiksi liikunnan saamista tuista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.