Loreen kertoi mielipiteensä Käärijän euroviisukappaleesta – toimittaja kommentoi, millainen Ruotsin viisuedustaja on

Loreen kertoi mielipiteensä Käärijän euroviisukappaleesta – toimittaja kommentoi, millainen Ruotsin viisuedustaja on 8:21
Katso videolta: Loreenia haastatellut toimittaja kommentoi, millainen on Ruotsin viisuedustaja

Loreen kertoi MTV:n erikoishaastattelussa suhteestaan Suomeen ja Euroviisujen paineistaan.

Ruotsin euroviisuedustaja valittiin Melodifestivalenin päätteeksi maaliskuun alussa, ja viisuedustajaksi valikoitui kirkkaasti Loreen kappaleellaan Tattoo. MTV Uutiset pääsi haastattelemaan Loreenia, joka on tällä hetkellä veikkaustilastojen ykkönen koko Euroviisujen voittajaksi.

Loreen kertoi haastattelussa muun muassa siitä, kokeeko hän paineita edellisestä Euroviisujen voitostaan johtuen, mikä on hänen suhteensa Suomeen ja mitä mieltä hän oikeastaan on Suomen edustajasta Käärijästä ja tämän Cha Cha Cha -kappaleesta.

Haastattelun tehneen MTV Uutisten toimittaja Aino Hailin mukaan Loreen vaikutti keskustelun aikana helposti lähestyttävältä, iloiselta sekä avoimelta ihmiseltä.

– Minulle hän oli todella hurmaavan oloinen tyyppi, kutsui moneen otteeseen nimellä "darling" tai "honey" keskustelumme aikana, niin kyllähän siitä ihan kiva olo tottakai tuli. 

Oliko Loreen vilpitön kehuessaan Käärijän Cha Cha Cha -kappaletta? Mitä Loreen tavoittelee tämän vuoden Euroviisuissa? Katso toimittajien läpikäynti yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat