Mainos

Lomamatkalla otettu valokuva herätti muutokseen – nuori nainen laihdutti yli 45 kiloa: "Edes äitini ei tunnistanut minua"

Nuori nainen onnistui laihduttamaan muutamassa vuodessa niin paljon, ettei hänen oma äitinsäkään enää meinannut tunnistaa häntä.

Yliopistosta valmistumisen jälkeen Rebecca Grafton muutti ensimmäistä kertaa täysin omilleen asumaan. Tällä oli omat seurauksensa, sillä omista aterioista huolehtiminen ja lisääntynyt alkoholinkäyttö saivat naisen vaa’an lukeman nousemaan pian ennätyskorkeisiin lukemiin. Lopulta lomamatkan aikana otetuista valokuvista muodostui asia, joka sai naisen hakemaan muutosta.

– Päädyin siihen pisteeseen, jossa kasvoni olivat muuttuneet niin paljon, etten tunnistanut enää itseäni valokuvista, Grafton kertoo.

– En halunnut katsoa Jamaikan lomalta otettuja valokuvia, sillä en kyennyt muistelemaan matkan hauskoja hetkiä. Ainoa mitä pystyin näkemään, oli se, kuinka lihavalta kuvissa näytin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

27-vuotias nainen päätti hakea muutosta, ja muutaman vuoden sisällä hän onnistuikin laihduttamaan huikeat 45 kiloa. 

Pienistä askeleista syntyi valtava muutos

Suurten elämäntaparemonttien ja muutosten sijaan Grafton kertoo saavuttaneensa tulokset pienin askelin. Nainen alkoi noudattaa 80/20 -ajattelutapaa, jossa suurin osa ajasta noudatetaan ruokavaliota, mutta joka sallii myös vapaamman syömisen. Kun ruokavalio salli satunnaisen herkuttelun, ruokahimoja ja lipsumisia ei pääsyt syntymään. 

Kaloreiden laskemisen lisäksi Grafton lisäsi päiviinsä noin tunnin verran liikuntaa. Todisteena muutoksestaan Grafton jakoi Instagramissa kuvaparin, joissa molemmissa poseeraa sama tyttö, toisessa vain 45 kiloa kevyempänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vasemmassa kuvassa tunsin itseni todella onnettomaksi. Ainoa, mitä pystyin näkemään oli se, kuinka paljon vartaloni oli muuttunut lihottuani 111 kiloon. Oli pelottavaa ajatella, kuinka kauan ja kuinka paljon töitä sen muuttaminen vaatisi.

Vaikka ajatus muutoksesta pelotti, pienillä muutoksilla syntyi lopulta valtava muutos. Nyt Grafton elää onnellista ja terveellistä elämää, jossa terveellinen ruokavalio, liikunta ja herkuttelu ovat täydellisessä tasapainossa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kasvoni muuttuivat niin paljon, että kerran edes äitini ei tunnistanut minua kadulla! Grafton kertoo laihtumisestaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Inspiroidakseen muita omien tavoitteidensa kanssa Grafton perusti projektilleen Instagram-sivut, jonne jaetut kuvat ja tekstit muistuttavat muutoksen mahdollisuudesta. Vaikka vastoinkäymisiä tulisi kuinka monta, aina kannattaa nousta ja jatkaa eteenpäin. Se tulee olemaan sen arvoista.

– Olet paljon vahvempi kuin uskotkaan. Sinun täytyy vain tehdä päätös ja pysyä siinä, ei ole väliä kauan se kestää. Matkalla tulee aina oleman kuoppia, Grafton kannustaa. 

Lähde: Independent

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.