Lokki on lentänyt tapaamaan pelastaajansa 12 vuoden ajan liki päivittäin: "Ihmiset ovat tyrmistyneitä, kun kerron tästä"

Vili toimii terapiakissana vanhainkodissa 1:21
Videolla kerrotaan terapiakissa Vilistä.

John Sumner, 80, auttoi jalkansa murtanutta lokkia parantumaan, ja sen jälkeen tuo samainen siivekäs on lennellyt hänen luokseen miltei joka päivä 12 vuoden ajan. Johnin mukaan muut ihmiset eivät usko, kun hän kertoo tästä.

80-vuotias John Sumner pelasti Chirpyksi nimeämänsä lokin vuonna 2007. Sen jälkeen lintu on hänen mukaansa lennellyt tapaamaan häntä melkein joka päivä 12 vuoden ajan. Johnista ja Chirpysta uutisoi muun muassa Mirror-lehti.

Chirpy ja John ovat olleet tietyllä tapaa kavereita siitä lähtien, kun John hoiti onnettomuuteen joutuneen siivekkään takaisin terveiden kirjoihin.

– Näin sen kirkuvan ja meluavan pääni yläpuolella tuskissaan eikä se tiennyt, mitä tehdä. Seuraavana päivänä se tuli lähelleni uudelleen ja yritti laskeutui, mutta kirkui jälleen kivun takia. En uskonut, että se selviäisi, sillä sen jalka oli poikki, John kertoo Mirror-sivustolle.

John ruokki lintua koiran kekseillä päivittäin, kunnes se parani. Chirpyn jalka tosin jäi hieman vääntyneeseen asentoon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muut eivät usko Johnia

Mirror-lehden tietojen mukaan Chirpy on iältään noin 20-vuotias. Se ei mene lähellekään muita ihmisiä, mutta Johnin mukaan se suuntaa suoraa päätä hänen luokseen, kun näkee hänet Instow’n rannalla Dorsetissa.

– Maaliskuussa se lähtee luonnollisille asioilleen ja syyskuussa se palaa takaisin normaaliin tapaan, kun pesintä on hoidettu, John kertoo Mirrorille.

– Ihmiset ovat tyrmistyneitä, kun kerron tästä. He eivät, usko, että lokki voisi palata tuolla tavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat