Livia, 10, löysi uintireissulla järven pohjasta aarteen – omistaja ei koskaan uskonut saavansa takaisin: "Olen niin kiitollinen"

10-vuotias löysi uintireissullaan järven pohjasta aarteen, joka on nyt palautunut oikealle omistajalleen.

Amerikkalainen Livia Harrison oli uimassa floridalaisessa luonnonpuistossa, kun hän päätti uida takaisin äitinsä luo ja taittaa osan matkasta sukeltaen. Pohjasta löytyi kuitenkin melkoinen yllätys, kertoo WCTV.

Pohjassa olikin sormus

Yllätyksekseen Livia huomasi sukeltaessaan pohjassa sormuksen.

– Löysin sormuksen kiveltä. Se oli jumissa ja todella kiinni siinä, joten nappasin sen, Livia kuvailee.

Hän näytti löydön äidilleen, joka ilmoitti siitä sosiaalisessa mediassa. Innokkaat sivulliset jakoivat tietoa eteenpäin.

Omistajakin löytyi – sormus oli lipsahtanut karkuun uintimatkalla

Pian omistajakin löytyi. Sormus kuului Gabriel Lindquistille. Hän perheineen oli ollut uimassa samassa paikassa, kun sormus oli kadonnut.

– Katsoin alas ja huomasin sormukseni kadonneen, ajattelin "no niin, se on mennyttä, en koskaan saa sitä takaisin", mies kuvailee.

Hän palasi perheensä kanssa reissulta ilman sormusta. 

Sadat ihmiset jakoivat sormusjulkaisua Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tuuri kuitenkin kääntyi, kun Gabrielin kollega törmäsi Facebookissa kuvaan löytyneestä korusta. Hän tiesi miehen sormuksen kadonneen ja näytti kuvan Gabrielille.

– Hän lähetti sormuksen kuvan minulle tekstarina, ja totesin: jep, se se on, siinä se on, Gabriel kuvailee.

Gabriel luonnollisesti tiesi sormuksen koon, kaiverruksen ja päivämäärän, ja saikin korunsa takaisin. Livia sai kersanttina työskentelevältä Gabrielilta lahjaksi armeijan juhlarahan ja muita lahjoja.

– Olen niin kiitollinen siitä, että joku on tarpeeksi rehellinen ja haluaa yrittää palauttaa jotakin näin erityistä takaisin omistajalleen. Olen hyvin kiitollinen, Gabriel kehui.

Kadonneita aarteita on palannut kotiin aiemminkin, myös pitkien aikohjen jäkkeen: tämä teksasilaisnainen hukkasi vihkisormuksensa 48 vuotta sitten, mutta sai sen takaisin 2021. 

Katso myös: Melkoinen aarre tämäkin! Jim osti talon ja löysi sieltä piilotettuna 10 000 dollaria:

Lue myös:

    Uusimmat