Rhonda kadotti sormuksensa – löytyi mitä oudoimmasta paikasta: "Lääkäri nosti kuppia ja ravisti sen sisältöä..."

Toimittaja matkasi suusta vessanpönttöön: Kurkkaa suoliston sisään 2:42
Tiesitkö tätä suolistostasi ja kakastasi? Toimittaja matkasi suusta vessanpönttöön ja pääsi kurkkaamaan suoliston sisään!

Rhonda Chrosniak kävi paksusuolen tähystyksessä, jonka aikana lääkäri löysi jotakin erikoista – nimittäin Rhondan sormuksen!

Rhonda Chrosniakin sormustarina sai monet kulmakarvat nousemaan netissä.  Rhonda oli käynyt paksusuolen tähystyksessä sen jälkeen, kun hänen perheenjäsenensä oli sairastunut suolistosyöpään. Tähystys sujui Rhondan mukaan hyvin.

– Kun heräsin, lääkäri tulee kertomaan löydöksistään. Hän kertoo, että suoleni on hyvin terve, ei polyyppeja tai syöpää. Mutta… Sieltä löytyi sormus, Rhonda kuvaili Facebookissa.

Lääkäri löysikin suolistosta sormuksen

Rhonda oletti lääkärin käyttämän englannin kielen sanan "ring" olevan jonkinlainen lääketieteellinen termi, ja hän pyysikin heti lisätietoja "löydöksestä".

Totuus kuitenkin pääsi yllättämään.

– Lääkäri nosti kuppia ja ravisti sen sisältöä. Hän kysyi: "Näyttääkö tämä tutulta?" Melkein kuolin! Minulla oli niin paljon kysymyksiä, Rhonda  kuvailee.

Lääkärin pitelemässä muovikupissa oli Rhondan sormus.

Rhonda jakoi kuvan kupista, jossa sormus lepää. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Miten olen voinut nielaista sormukseni huomaamatta sitä?"

Käsittämätön löydös hämmensi Rhondaa: miten hän oli onnistunut nielemään sormuksensa huomaamatta asiaa itse, ja miksi sormus oli ollut paksusuolessa, vaikka Rhonda oli ennen tähystystä tehnyt suolen tyhjennyksen ohjeiden mukaan?

– Miten olen voinut nielaista sormukseni huomaamatta sitä? Lääkäri ja hoitaja vain tuijottivat minua kuin sanoakseen "rouva, emme me tiedä mitään teidän elämästänne", Rhonda kuvailee.

Löysi selityksen, jonka kanssa "kykenee elämään"

Rhonda mietti päänsä puhki ja kertoo lopulta kehittäneensä teorian, jonka kanssa "voi elää".

– En tykkää käyttää sormusta, kun pesen käsiäni, joten panen sen altaan reunalle tai taskuuni. Kun olen kuivannut käteni, panen sen takaisin sormeeni, mutta joskus unohdan, Rhonda kuvailee.

– Otan myös joka päivä useita vitamiineja. Otan ne kerralla niin, että otan suuhuni vettä, kallistan päätä taakse vesi suussani, pudotan pillerit suuhun ja nielen.

"Luulen, että jätin sormuksen taskuuni pestyäni käteni..."

Koska pillerit täytyy ottaa ruoan kanssa, Rhonda hakee ne aamulla valmiiksi aamiaista varten – ja toisinaan hän panee pillerit hetkeksi taskuunsa.

– Luulen, että jätin sormuksen taskuuni pestyäni käteni, ja sitten lisäsin vitamiinini samaan taskuun. Kun otin vitamiinipillerit taskusta nielläkseni ne, sormus tuli mukana.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.  

"En ikipäivänä ajatellut, että se ilmaantuisi suolestani"

Sormus oli ollut kateissa jo päiviä, mutta Rhonda ei ollut ollut huolissaan.

– Ajattelin, että se kyllä ilmaantuu jostain. En ikipäivänä ajatellut, että se ilmaantuisi suolestani. Olen niin kiitollinen siitä, että se löytyi. Voin vain kuvitella, millaisia ongelmia se olisi voinut tulevaisuudessa aiheuttaa.

"Olen iloinen, että tämä sai ihmiset nauramaan"

Yahoo Lifestylelle Rhonda kertoi, että sormus on edelleen tallessa muovikupissaan.

– En ole vielä päässyt yli siitä, missä se on ollut, hän sanoo.

Rhonda oli melkein jakamatta outoa sormustarinaansa netissä, mutta nähtyään, miten se huvitti hänen läheisiään, hän päätti panna ilon kiertämään.

– Normaalisti olen aika yksityinen ihminen ja valikoin, mitä jaan sosiaaliseen mediaan. Olen iloinen, että tämä sai ihmiset nauramaan, vaikkakin minun kustannuksellani.

Lue myös:

    Uusimmat