Liverpoolin huippuvahvistus pamautti hattutempun – Italiassa kammottavat lukemat taululle

Liverpool tyrmäsi italialaisen Atalantan vieraissa maalein 5–0 hattutempun takoneen Diogo Jotan johdolla.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Portugalilaiskärki Jota siirtyi Liverpooliin syyskuussa Wolverhamptonista. Hän oli osunut Liverpoolin kolmessa edellisessä ottelussa, ja nyt pamahti peräti hatullinen.

Jota chippasi ensin pallon Atalanta-maalivahti Marco Sportiellon yli Trent Alexander-Arnoldin pystysyötöstä. Toisessa osumassaan hän otti Joe Gomezin keskityksen vasemmalla jalalla haltuunsa ja paukautti oikealla koivellaan komean häkin. Liverpool meni tauolle Jotan osumilla 2–0-johdossa.

Jota osui vielä toisella jaksolla. Hän tikkasi rangaistusalueen rajan tuntumassa Sadio Manen syöttöön, jätti Atalanta-maalivahdin kuin nallin kalliolle ja painoi pallon tyhjään rysään.

Mane ja Mohamed Salah iskivät osuman mieheen.

Liverpoolilla on nyt kauden kolmesta Mestarien liiga -ottelustaan kolme voittoa. Atalantalla on kaksi tappiota ja yksi tasapeli.

Aiemmin tänä iltana Shahtar Donetsk oli taipunut kotonaan Borussia Mönchengladbachille 0–6-murskanumeroin.