Hattutemppu! Borussia-kärki pisti tuulemaan häikäisevällä tavalla – Atletico Madrid jäi tasapeliin Moskovassa

Borussia Mönchengladbachin Alassane Plea oli hurjassa iskussa, kun Mönchengladbach murjoi Shaktar Donetskin jalkapallon Mestarien liigassa tylysti 6-0-lukemin.

Hattutempun iskenyt Plea aloitti hurjan maalitehtailunsa jo seitsemän minuutin pelin jälkeen, kun hän sijoitti pallon varmasti verkkoon. Plean toinen osuma oli koko illan hienoin. Ranskalaishyökkääjä takoi pallon noin 20 metristä aivan vasempaan yläkulmaan.

Hattutemppu huipentui erikoisemmalla tavalla, kun Plea upotti pallon läpiajosta verkkoon. Linjatuomari liputti kuitenkin osuman ensin paitsioksi, mutta lopulta VAR kumosi paitsion ja maali hyväksyttiin.

Mönchengladbach oli ottelussa selkeästi Shaktaria parempi, kun se takoi pallon lopulta kuusi kertaa ukrainalaisten verkkoon. Plean lisäksi maalinteossa onnistuivat Lars Stindl ja Ramy Bensebaini. Yksi osuma merkittiin omaksi maaliksi.

Atletico Madridille pettymys

Moskovassa Lokomotiv venyi 1-1-tasapeliin Atletico Madridia vastaan.

Atletico aloitti maalinteon avausjaksolla, kun puolustaja Jose Maria Gimenez nikkasi pallon verkkoon.

Lokomotiv Moskova nousi kuitenkin tasoihin vielä saman jakson aikana, kun Atleticon Hector Herrera katkaisi keskityksen kädellään ja pallo vietiin VAR-tarkistuksen jälkeen 11 metriin.

Anton Mirantshuk laittoi pallon varmasti ohi Atletico-vahti Jan Oblakin.

Toisella puoliajalla ei lisämaaleja nähty, joten Atletico joutui poistumaan pettyneenä kentältä

Lue myös:

    Uusimmat