Real Madrid juhli kovassa ottelussa – Karim Benzema sai kiittää ex-joukkuekaveriaan, Sergio Ramos viimeisteli mahtitempun

Sergio Ramos juhli Real Madrid -uransa 100. maalia, kun valkopaidat löivät kotonaan Inter Milanin 3–2-lukemin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Taiston ensitahdeissa 25. minuutilla Interin Achraf Hakimi heilui kyseenalaisessa osassa. Hän pelasi palloa keskialueelta alaspäin, mutta ei kenellekään joukkuekaverilleen, vaan peliväline päätyi Realin Karim Benzemalle. Benzema pääsi suoraan nokikkain Inter-maalivahti Samir Handanovicin kanssa ja toimitti pallon pussiin.

Interin Hakimi edusti takavuosina vielä Real Madridia ja toimi Benzemankin joukkuekaverina.

Kahdeksan minuuttia Benzeman maalin jälkeen puolustaja Sergio Ramos teki juhlamaalin. Toni Kroos antoi kulman, ja Ramos nousi – jälleen kerran – päineen väliin ja puski pallon rysään. Osuma oli Ramosille Real Madridin paidassa kaikki kilpailut mukaan lukien sadas – näistä 55 hän on viimeistellyt päällään.

Interin kavennuksessa vain pari minuuttia myöhemmin italialaisjoukkue pelasi komeaa syöttökombinaatiota, joka päättyi, kun Nicolo Barella jakoi eleettömästi kantapääkikalla pallon rangaistusalueelle Lautaro Martinezille, ja argentiinalainen pyssytti osuman.

Toisella jaksolla Martinez oli puolestaan tarjoilijana puskullaan, ja Ivan Perisic viimeisteli vasemmalla jalallaan takakulmaan. 

Interillä oli huippupaikkoja siirtyä vielä johtoonkin, mutta laukaukset hyviltä tonteilta viuhuivat aavistuksen ohi. Kävi klassisesti: vastustaja sen sijaan rankaisi.

Realin voittomaalissa esiin nousivat vaihtomiehet: Vinicius Juniorin syöttö kentän laidalta tavoitti rangaistusalueen rajalta Rodrygon, ja brasilialainen tälläsi Realin 3–2-lukemiin.

Real Madridilla on nyt tältä Mestarien liiga -kaudelta tilillään yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Ensimmäisen tappionsa kärsinyt Inter oli pelannut aiemmin kaksi tasapeliä.

Mestarien liigan tiistain otteluiden lopputulokset:

Lokomotiv Moskova – Atletico Madrid 1–1
Shahtar Donetsk – Borussia Mönchengladbach 0–6
Atalanta–Liverpool 0–5
FC Porto – Marseille 5–0
Manchester City – Olympiakos 3–0
Midtjylland–Ajax 1–2
Real Madrid – Inter 3–2
RB Salzburg – Bayern München 2–6

Lue myös:

    Uusimmat