Real Madridin yskiminen Mestarien liigassa jatkuu: maailmanmestarin poika iski kahdesti, lopussa dramaattinen nousu

Real Madridin yskähtely jalkapallon Mestarien liigassa jatkui, kun se kohtasi vieraissa Borussia Mönchengladbachin. Saksalaisisännät johtivat ottelua Marcus Thuramin maaleilla jo 2–0, mutta Real Madrid nousi lopussa 2–2-tasapeliin.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Thuramin illan ensimmäinen syntyi 33. minuutilla. Real Madridin Toni Kroos jakoi keskialueella harhasyötön Mönchengladbachin Jonas Hofmannin haltuun. Saksalaiset käynnistivät nopean hyökkäyksen, joka pienen pingismäisen kimpoilun jälkeen päättyi siihen, että Alassane Plea jakoi syötön Raphael Varanen längistä maalille ja Thuram siirsi Mönchengladbachin 1–0-johtoon.

58. minuutilla helisi uudestaan. Nyt Plea ampui ja Real Madrid -maalivahti Thibaut Courtois torjui, mutta Thuram oli oikealla paikalla maalin edessä irtopallossa ja iski toisen maalinsa helpon näköisesti.

Maalit olivat Thuramin uran ensimmäiset Mestarien liiga -osumat. Viime kaudella hän teki Eurooppa-liigassa kaksi maalia. Thuram on Ranskan jalkapallon legendan, maailmanmestari Lilian Thuramin 23-vuotias poika.

Real Madrid onnistui ensimmäisen kerran 87. minuutilla. Casemiro onnistui pitämään pallon puskullaan juuri kentällä, ja Karim Benzema kiskaisi pelivälineen vasemmalla jalallaan yläkulmaan.

Paine Mönchengladbachin maalilla jatkui ja Casemiro onnistui tuomaan madridilaiset lisäajan kolmannella minuutilla yläkulmakudillaan tasoihin.

Mönchengladbach pelasi viime viikolla Mestarien liigassa Interin tasapelin samoin 2–2-lukemin kuin tänään.

Fabinho loukkaantui, Liverpool voitti

Liverpool kukisti tanskalaisen Midtjyllandin kotonaan 2–0, mutta kärsi ikävän takaiskun avainpelaajiinsa kuuluvan toppari Fabinhon loukkaannuttua avausjaksolla. Brasilialainen kärsi nähtävästi takareisivamman.

Liverpoolilla oli ennestään sairastuvalla jo supertähtitoppari Virgil van Dijk.

Liverpoolin maalit Midtjyllandia vastaan tekivät Diogo Jota ja rangaistuspotkusta lisäajalla ottelun lopussa osunut Mohamed Salah.

Liverpoolilla on nyt kahdesta Mestarien liiga -ottelusta kaksi voittoa. Ensimmäistä kertaa Mestarien liigan lohkovaiheessa pelaava Midtjylland on kärsinyt kaksi tappiota.