Liverpool vei, Huuhkajat-peluri vaihdettiin sisään – Barcelonan helpotus tyssäsi omiin käsiin

Rangers pysyy edelleen nollassa pisteessä jalkapallon Mestarien liigan A-lohkossa. Liverpool päihitti skotlantilaiset tiistaina kotinurmellaan 2–0.

Trent Alexander-Arnold iski Liverpoolin johtoon vapaapotkusta seitsemännellä minuutilla, ja Mohamed Salah täydensi johtoa toisella puoliajalla rangaistuspotkusta. Salah pyssytti pallon melko keskelle maalia.

Näet rangaistuspotkuun johtaneen tilanteen ja Salahin maalin ylälaidan videolta.

Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamara pääsi Rangersin pelaavaan miehitykseen loppuminuuteiksi 81. minuutista alkaen.

A-lohkon kärjessä jatkaa Napoli, jolla on kolmesta ottelusta täydet yhdeksän pistettä. Liverpool on kuudessa ja Ajax kolmessa pinnassa, Rangers nollilla.

Napoli murjoi tiistaina Ajaxin vieraissa 6–1.

Hradeckyn Leverkusen taipui

Porto löi B-lohkossa suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin 2–0.

Zaidu Sanusi puski portugalilaisisännät johtoon 69. minuutilla loistokkaan syöttörumban päätteeksi. Hradecky sai kyllä itseään väliin, mutta pallo painui hänen käsiensä kautta häkkiin.

Galeno kasvatti myöhemmin Porton johtoa tuikkauksella Hradeckyn jalan kautta.

Leverkusenin Patrik Schick oli päässyt ampumaan avauspuoliajan lopussa maalittomassa tilanteessa rangaistuspotkua, mutta Diogo Costa torjui.

Kun lohkokärki Club Brugge voitti Atletico Madridin 2–0, se jatkaa täysin pistein ja on lohkon muista joukkueista karussa yhdeksällä pinnalla. Porto, Leverkusen ja Atletico ovat kaikki kolmessa pojossa.

Ansu Fatin sormet veivät maalin

C-lohkon loppuillan ottelussa Inter löi Barcelonan 1–0. Taiston ainoa hyväksytty osuma syntyi avauspuoliajan lisäajalla Hakan Calhanoglun upottamalla kaukolaukauksella.

Keskityksiä solkenaan viljellyt Barcelona sai kyllä toisella jaksolla pallon rysään Pedrin maalaamana, mutta peliväline oli osunut juuri tätä ennen rangaistusalueella Ansu Fatin sormiin, ja osuma hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen. Barcelonan päävalmentaja Xavi tulistui tilanteesta, ja hänelle heilutettiin keltaista korttia.

C-lohkon kärjessä on täydellä yhdeksän pisteen potilla Bayern München, kun taas Inter on kuudessa ja Barcelona kolmessa pinnassa, eikä lohkojumbo Viktoria Plzen ole saanut kolmea kovaa vastaan pistetiliä avattua.