Lionel Messin tekemä lupaus hätkäytti Liverpool-luotsi Jürgen Kloppin: "Kuulosti uhkaukselta"

Liverpoolin on kärsittävä, jos se haluaa pysäyttää Lionel Messin johtaman Barcelonan marssin jalkapallon Mestarien liigan mestariksi, alleviivaa englantilaisseuran manageri Jürgen Klopp.  

Barcelona ja Liverpool kohtaavat kilpailun välierässä. Kaksiosainen otatus alkaa tänään keskiviikkona Espanjassa. 

Katalonialaisryhmä voitti viime kaudella kaksi titteliä, mutta Mestarien liigassa se putosi puolivälierissä. Tästä sisuuntunut tähtipelaaja Lionel Messi lupaili jo viime syyskuussa, että tänä keväänä on isojen juhlien aika. 

– Voitimme tuplan, mutta meillä oli kaikilla paha mieli Mestarien liigan tapahtumista. Tällä kaudella lupaamme tehdä kaikkemme, jotta saamme tuoda tuon kauniin palkinnon takaisin Camp Noulle, Messi totesi.

Klopp on muistanut nämä sanat Barcelona-kohtaamisen alla. 

– Messi sanoi jo alkukaudesta, että he haluavat taas tämän palkinnon itselleen. Jo se kuulosti minusta uhkaukselta, Klopp kommentoi ESPN:n mukaan

– Mutta nyt olemme täällä, ja mekin haluamme finaaliin. Emme tule olemaan (avausosassa) täydellisiä, teemme virheitä, kärsimme, aivan varmasti. 

Saksalaisluotsi korostaa, että Barcelona on muutakin kuin Messi. Hän myös huomauttaa, että Barcelona on usein parhaimmillaan, kun panokset kasvavat.

– Sanoisin, että tasapeli avausosasta ei olisi huonoin mahdollinen tulos. Emme tavoittele sitä, mutta se olisi ok, Klopp summaa. 

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Barcelona – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.​​​​​​​


Lue myös:

    Uusimmat