Pep Guardiola ei ole voittanut Mestarien liigaa ilman Barcelona-kolmikkoa – yllättävä vastaus kritiikkiin hiljensi toimittajat: "Olen täysin samaa mieltä"

Manchester City kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierissä keskiviikkona Schalken. Ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa Cityn päävalmentaja Pep Guardiola vastasi yllättävällä tavalla häneen kohdistettuun kritiikkiin.

Lehdistötilaisuudessa Guardiolaa pyydettiin kommentoimaan väitettä, jonka mukaan häntä ei voida pitää kaikkien aikojen parhaana valmentaja, koska ei ole pystynyt voittamaan Mestarien liigaa ilman Xavia, Andres Iniestaa ja Lionel Messiä.

Guardiolan vastaus yllätti toimittajat.

– Olen täysin samaa mieltä. En olisi sekuntiakaan eri mieltä, koska siellä ollessani sanoin usein, että minulla oli uskomattomat pelaajat, Guardiola sanoi sanomalehti Evening Standardin mukaan.

– Minulla oli sellaiset pelaajat myös Munchenissa ja Manchesterissa, mutta Barcelonassa olin onnekas kaveri. Olen pahoillani, olin onnekas. Olen samaa mieltä väitteen kanssa.

Guardiola voitti Barcelonassa kolmen Espanjan mestaruuden lisäksi Mestarien liigan kahdesti vuosina 2009 ja 2011. Tämän jälkeen ei isokorvaisia pokaaleja ole Guardiolan joukkue voittanut.

– Ensimmäinen kausi (Cityssä) oli suuri epäonnistuminen. Uskon joukkueen voivan tehdä parempia asioita kuin silloin. Tunnemme toisemme paljon paremmin, mutta tämä kilpailu on erityinen. Joukkueet ovat hyviä ja tunteet pitää hallita. Vaikeissa hetkissä on kärsittävä ja niistä selvittävä, mutta olemme luottavaisia, Guardiola päätti.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Schalke – Manchester City klo 21.45 C More Sport 2
Atletico Madrid – Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat