Lionel Messin korvannut Robert Taylor onnistui näyttävästi – suomalaistähti ja Luis Suarez juonivat tyylikkään täysosuman

Robert Taylor tuli vahvasti vaihdosta sisään, kun hänen edustama Inter Miami päihitti Nashville SC:n maalein 3–1 ja eteni Pohjois- ja Keski-Amerikan Champions Cupissa puolivälieriin.

Otteluparin toiseen osaotteluun lähdettiin rinta rinnan, sillä avausosa päättyi 2–2-tasapeliin.

Inter Miami otti komennon avausjaksolla, kun Luis Suarez ja Lionel Messi onnistuivat kumpikin maalinteossa.

Toisella jaksolla Messi otettiin vaihtoon jo 50. peliminuutilla ja tilalle viiletti suomalaistähti Robert Taylor.

Taylor ei ehtinyt olla kentällä kuin noin 13 minuuttia, kun hän pääsi puskemaan Suarezin keskityksen hienosti verkkoon.

Nashville onnistui vielä lisäajalla kaventamaan lukemat 1–3:een, mutta lisäosumia ei enää nähty. Inter Miami voitti otteluparin yhteismaalein 5–3.