Italian-kodin arkkitehti aiheuttaa harmaita hiuksia Ellen Jokikunnakselle ja Jari-puolisolle: "Kaveri leikkii tulella"

Italialainen arkkitehti herättää Ellen Jokikunnaksessa ja Jari-puolisossa ikäviä tunteita 1:58
Katso videolta, minkälaisia ajatuksia italialainen arkkitehti herättää Ellenissä ja Jarissa.

Juontaja Ellen Jokikunnas ja Jari-aviomies eivät ole tyytyväisiä Italian-kakkoskotinsa arkkitehdin toimintaan. 

Unelmia Italiassa -sarjassa hypätään mukaan juontaja Ellen Jokikunnaksen ja aviomies Jarin Italian-kakkoskotiin ja sen remontointiin Italian Puglian alueella. 

Ellen kertoo jaksossa 13, että oli viikko sitten laittanut arkkitehdille viestin ja kysynyt, onko hänellä ongelmia saada rakennusfirmojen tarjouksia ja aikatauluja työlle. Arkkitehti vastasi, että Ellen voisi Jarin kanssa itse kysyä asiaa rakennusfirmoilta. 

– Arkkitehti on koko ajan sanonut, että hän hoitaa ja me maksamme hänelle siitä. Hän myös valvoo kaikki rakennustyöt ja turvallisuusmääräykset. Laitoin hänelle, että tässä on sellainen ongelma, että maksoimme hänelle, että hän löytää firmat ja valvoo sopimuksen aikataulujen toteutumisen. Arkkitehti vastasi minulle holhoavasti, että yritämme parhaamme ja ettei ole niin helppoa ymmärtää rakennusbisnesmaailmaa. Voin sanoa, että minulla on enemmän rakennusbisneskokemusta kuin hänellä, Ellen sanoo jaksossa. 

– Kaveri leikkii tulella, Jari jatkaa. 

Katso videolta, minkälaisia ajatuksia italialainen arkkitehti herättää Ellenissä ja Jarissa.

Unelmia Italiassa alkoi MTV Katsomossa to 11.4. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. 

MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa torstaisin.

Lue myös:

    Uusimmat