American Horror Story -tähti Sarah Paulson paljasti, miksei asu yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa

American Horror Story -tv-sarjasta tuttu Sarah Paulson, 49, ja näyttelijä Holland Taylor, 81, eivät asu yhdessä, vaikka ovat seurustelleet jo lähes 10 vuotta. 

American Horror Story -sarjasta tuttu näyttelijä Sarah Paulson, 49, ei ole koskaan asunut kumppaninsa näyttelijä Holland Taylorin, 81, kanssa, vaikka he ovat pitäneet yhtä jo lähes 10 vuotta. Paulson kertoi asiasta Smartless-podcastissa 13. toukokuuta julkaistussa jaksossa. 

– Kyllä, emme asu yhdessä. Se on sen salaisuus. Vietämme paljon aikaa yhdessä, mutta emme asu samassa talossa, Paulson kertoi podcastissa.

Paulson ja Taylor tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2005 lähes kaksikymmentä vuotta sitten, kun Paulson seurusteli näyttelijä Cherry Jonesin, 67, kanssa. Myös Taylor oli tuolloin suhteessa. 

Kymmenen vuotta myöhemmin Taylor laittoi Paulsonille yksityisviestin Twitterissä (nyk. X), ja he julkistivat suhteensa vuonna 2015. 

– Olemme olleet yhdessä jo pitkään. Ja osa siitä liittyy siihen, että olemme yhdessä silloin, kun haluamme, ja emme ole, kun emme halua, Paulson jatkoi. 

Podcastin juontajat Jason Bateman, Sean Hayes ja Will Arnett ehdottivat, että Paulson ja Taylor voisivat ehkä yrittää asua samassa talossa, mutta heillä olisi erilliset makuuhuoneet. Tämän Paulson tyrmäsi, koska hänen lempiasiansa on, että pariskunta nukahtaa käsi kädessä, ja hän tykkää nukkua Taylorin lähellä. 

Paulson selitti, että hänen kumppaninsa romanttinen historia saattaa olla osasyy siihen, miksi heidän järjestelynsä toimii heille parhaiten.

– Hollandilla ei ole ennen minua ollut kovinkaan paljon pitkäaikaisia suhteita, kun taas Holland on minulle kolmas. Minulla on tapana tehdä niin (asua yhdessä) ja minulla on enemmän kokemusta siitä, Hollandilla ei ole, Paulson selvensi. 

Marraskuussa 2023 The View -ohjelmassa Paulson ylisti suhdettaan Taylorin kanssa. 

– Olen innoissani ja tunnen itseni hyvin onnekkaaksi, kun saan olla sellaisen ihmisen kanssa, joka on minua älykkäämpi, viisaampi ja nokkelampi, ja se tekee elämästäni kaikin tavoin parempaa. Se saa minut haluamaan olla parempi ihminen. Hän saa minut myös tuntemaan itseni nähdyksi, mikä on mielestäni tärkein lahja, jonka voi antaa kenelle tahansa, Paulson kertoi tuolloin. 

Paulsonin on voinut nähdä myös elokuvissa Ratched (2020) ja Ocean's 8 (2018). Taylor on tuttu elokuvista Quiz Lady (2023) ja Blondin kosto (2001).

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat