Lionel Messin ja Diego Maradonan vertailu ei lopu – "Rakastan Messiä, mutta se ei vain toimi"

Lionel Messin ja Diego Maradonan vertailulle ei näy loppua. Monien mukaan Messi ei tule nousemaan Maradonan tasolle ilman maailmanmestaruutta.

Messiä on pidetty jo pitkään tämän hetken maailman parhaana pelaajana yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa. Argentiinalaisjuuriensa takia Messiä on verrattu todella paljon Maradonaan, jota pidetään kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana.

Messin kansainvälinen menestys Argentiinan paidassa on jäänyt todella vähäiseksi. Lähimpänä menestystä Messi oli vuoden 2014 MM-kisoissa Brasiliassa, mutta finaalitappio murensi Messin toiveet maailmanmestaruudesta.

– Rakastan Messiä, me kaikki rakastamme, mutta se ei vain toimi kansainvälisellä tasolla, jalkapallofani Guillermo Aguirre sanoo Reutersille.

– Haluan hänen nostavan MM-pokaalin, jotta tämä Maradona-vertailu päättyisi, koska se ei ole reilua Messiä kohtaan. Olen vain realistinen, kun sanon Brasilian kisojen olleen hänen paras mahdollisuutensa, Aguirre summaa.

Monien mielestä Messi ei tarvitse maailmanmestaruutta, jotta häntä pidettäisiin yhtä hyvänä kuin maamiestään Maradonaa.

– On selvää, että Messin perintö paranisi Venäjän kisojen voitolla, mutta hänen ei tarvitse voittaa maailmanmestaruutta, jotta häntä kohdeltaisiin tasavertaisina Maradonan kanssa, urheilutoimittaja Greg Lea kirjoittaa The Sportsmanin artikkelissa.

Messin ja Argentiinan MM-taival jatkuu torstaina, kun se kohtaa Kroatian.

Lue myös:

    Uusimmat