Entiseltä joukkuetoverilta surullista puhetta jalkapallolegendasta – "Hän on siellä pelkästään kadulla kävelevä lihava mies"

0:09
Katso videolta: Brasilia kohautti MM-kisoissa maalituuletuksellaan.

Maineikkaan jalkapallouran tehnyt brasilialaislegenda Ronaldon entinen maajoukkuetoveri Kaka kertoi BeIN Sportsille, että Ronaldo ei saa tarpeeksi kunnioitusta kotimaassaan.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ronaldo juhli kaksi kertaa urallaan maailmanmestaruutta (1994, ei pelannut otteluakaan, 2002, voitti maalipörssin kahdeksalla osumalla). Maajoukkuehistorian yksi suurimmista sankareista ei kuitenkaan saa suurta arvostusta kotimaassaan. Näin sanoo Ronaldon kanssa maajoukkueessa vuosina 2002-2011 pelannut Kaka, joka oli myös voittamassa MM-kultaa vuonna 2002.

Qatarissa käynnissä olevissa miesten MM-kisoissa on katsomoissa näkynyt lukuisia brasilialaislegendoja, kuten Roberto Carlos, Cafu, Kaka ja Ronaldo. Aiemmin turnauksessa nähtiin tunteikas kohtaaminen Brasilian Richarlisonin ja Ronaldon välillä. Richarlison oli herkistynyt nähdessään idolinsa. Tällainen kunnioitus ei ole kuitenkaan arkipäiväistä Brasiliassa.

– Tuntuu oudolta sanoa näin, mutta monet brasilialaiset eivät usko Brasiliaan. Sitä tapahtuu joskus, kun näet Ronaldon kävelemässä täällä (Qatarissa), niin ajattelet, että vau, täällä on erilaista, BeIN Sportsin asiantuntijana työskentelevä, Kaka sanoi.

– Hän on Brasiliassa pelkästään kadulla kävelevä lihava mies. Se on selvää, että monet brasilialaiset rakastavat Ronaldoa, minä rakastan Ronaldoa, mutta koen, että häntä kunnioitetaan ulkomailla enemmän kuin Brasiliassa, Kaka totesi.

Brasilian MM-turnaus Qatarissa päättyi perjantaina, kun se hävisi Kroatialle rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Kroatia saa välierissä vastaansa Hollannin tai Argentiinan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja