Mainos

Liikenne kulkee taas Kehä I:llä

Osa Kehä I:stä Helsingissä oli koko aamupäivän poikki säiliöauton ja rekka-auton törmäyksen vuoksi. Onnettomuus sattui aamulla yhdeksän aikaan liukkaassa kelissä ja lumipyryssä. Liikenne saatiin rullaamaan molempiin suuntiin juuri ennen iltapäiväruuhkaa.

- Kaksi kaistaa on nyt auki. Kiihdytyskaista enää pikkuisen jumissa, raivaustöitä johtanut ylikonstaapeli Erkki Toivio kertoi koko päivän työllistäneestä urakasta iltapäivällä ennen neljää.

-Tien pinta karhuttiin kauttaaltaan, hiekotettiin ja suolattiin. Vasta sitten päästettiin liikenne rullaamaan.

Peräänajon jälkeen poikittain tielle kaatunut rekka tukki länteen päin menevän ajoradan kokonaan ja itään johtavan osittain Malmin ja Pukinmäen liittymien välillä. Palokunta sai autot nostetuiksi pois tieltä nostureilla aamupäivän aikana. Itään vievä ajorata saatiin auki iltapäivällä hieman puoli yhden jälkeen, mutta länteen vievä ajorata oli suljettuna puoli neljään asti.

Poliisi ja palokunta puhdistivat säiliöautosta tielle ja ojaan valunutta bensiiniä. Sitä oli noin 5 800 litraa. Kuorma-auto vei paikalta kymmenkunta kuormaa maata.

Pelti on kolisi muutoinkin tämän aamun lumipyryssä eri puolilla. Liikkuvan poliisin mukaan aamulla sattui kymmeniä kolareita ja ojaanajoja, mutta kukaan ei loukkaantunut onnettomuuksissa. Espoon poliisin mukaan Turun väylällä Kilossa ajettiin puolen tunnin sisällä kaksi usean auton kolaria. Toisessa kolarissa toisiinsa törmäsi neljä autoa, toisessa puolestaan kaksi autoa. Kello kahdeksan maissa sattuneet kolarit vaikeuttivat liikennettä tiellä. Vantaan poliisin mukaan autoilijat kolaroivat myös Loviisassa sekä Sipoon ja Vantaan rajalla Porvoon väylällä.
(MTV3-STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.