Voiko nainen olla liian kaunis? Miehet vastaavat

Toimittaja testasi Botoxin 6:25
Toimittaja testasi, miten Botox todellisuudessa toimii!

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Haittaako, jos nainen on upean näköinen ja kasvoiltaan virheetön? Olen kuullut, että miehet haluavat kumppanikseen sellaisen niin sanotun tavallisen, luonnollisen naisen (ei paljoa meikkiä ja niin edelleen). Haittaako se pidemmän päälle, jos nainen tykkää laittautua ja ehkä ottaa Botoxia?

Voiko nainen siis olla liian laitettu, liian kaunis?" kysyy nimimerkki laittautunut nainen.

Näin raati vastasi

"Siis näinhän sitä (luonnonkauniista naisista) yleensä sanotaan, koska ei haluta loukata kuulijaa. Mutta kyllähän se laittautunut, itsevarma ja iloinen nainen saa päät kääntymään... Niin kauan, kun ei mene ihan överiksi, niin Botox ja muut ehostamiset ok."
– 32, parisuhteessa

"Liian kaunis nainen on satuolento, liian laitettu nainen karua todellisuutta, jota näkee joka päivä. Botox korostuu todella helposti kasvoista ja pilaa monen luonnollisesti kauniin naisen, vaikka he itse kuvittelevat sen päinvastoin."
– 27, sinkku

"Kauneus ja laittautuminen on vain plussaa! Nainen ei mielestäni voi olla ikinä liian kaunis. Luonnonkauniit naiset ovat kauniita, kuten myös hyvin laittautuneet meikatut naisetkin. Itse kuitenkin kallistun hieman noiden hyvin laitettujen naisten puoleen... Siinä vaan on sitä jotain."
– 22, parisuhteessa

"Todellinen 'turn off', jos oikein paksu pakkelikerros. Niin sanotut ihovirheet tekevät persoonalliseksi naiseksi sekä kertovat hyvästä itseluottamuksesta, kun ne kantaa ylpeydellä. Botoxit ja muut vastaavat tekevät naisesta kuin naisesta halvan, muovisen barbin oloisen."
– 40, parisuhteessa

"Siitä voidaan keskustella, ovatko Botoxit ynnä muut kauniita. Itse valitsen mieluummin sen luonnollisesti, nätin, joka vaatii vähemmän ylläpitoa. Mieluummin ne naururypyt kuin hermomyrkyillä koviksi ja ilmeettömäksi vedetyt kasvot. Elämän kuuluu näkyä."
– 29, sinkku

"Mielestäni naisella pitää olla korkeat posket, isot huulet ja mielellään iso takamus, joten eivät pienet täydennykset haittaa."
– 61, seksisuhteessa

"En tiedä, mitä tarkoittaa liian kaunis, koska kauneus on katsojan silmissä. Itse pidän omasta mielestäni kauniista kasvonpiirteistä ylitse kaiken muun, mutta esimerkiksi Botoxia en hyväksy. Luonnollisuus on kaunista, feikki ei."
– 23, parisuhteessa

"Itselleni suurin 'turn on' on se, että naisesta huokuu seksikkyys ja itsevarmuus. Itselleni ei siis ole väliä, mitä kauneudenhoitorutiineja kumppani käyttää, ainoastaan sillä on väliä, että kumppanini kokee olonsa seksikkääksi."
– 24, kihloissa

"Miehiä on moneen junaan. Itse en tykkää meikkinaamareista, joiden saa pelätä yks' kaks' putoavan ihan itsestään. Sitten on niitä, jotka tällaista ihannoivat. Välimalli taas tuntuu kelpaavan molemmille puolille. Kaikki luonnoton, kuten järkyttävän pitkät tekoripset, ovat pääasiassa nou nou. Sama koskee noita huulitäytteitä. Jos sille linjalle lähtee, on syytä ottaa maltti mukaan. Botoxilla voi korostaa huulia, ei tehdä niitä."
– 39, naimisissa

"Laittautumisessa ei ole mielestäni mitään väärää, vaan luonne ratkaisee enemmän, ja mitä tällä laittautumiselle haetaan. Ehkäpä liian laittautuneista naisista on annettu väärä kuva ja luullaan, että näillä laittautujilla olisi jatkuva haku päällä, se voi askarruttaa tai mietityttää suhdetta etsivää miestä. Silti uskon monen miehen olevan otettu, jos nainen laittautuu häntä varten."
– 31, parisuhteessa

"Voihan sitä laittautua joskus, mutta ennemmin luonnollinen kuin myrkkyjä täyteen pumpattu. Laittautumisella tarkoitan jotain illanistujaismeikkiä, enkä muuta. Voisin ehkä hyväksyä rintojen kohotuksen, mutta ei sinne tarvitse mitään työntää sisälle."
– 41, naimisissa

"Nainen todellakin voi olla liian laitettu. Luonnoton meikki ei omasta mielestäni ole kaunista. Se lähinnä näyttää maskilta, jolla halutaan peittää omat kasvot. Kaikkein kaunein on kevyt meikki, jolla korostetaan vain omien kasvojen hyviä puolia."
– 24, sinkku

"Luonnollisuus on hyvä. Meikki ei haittaa, jos se sopii persoonaan. Täyteaineet, leikkaukset ja Botox eivät ole mieleen. Tulee keinotekoinen, 'muovinen' vaikutelma, jossa naisen oma persoona ja olemus katoaa."
– 42, sinkku

Milloin naisen ylipainosta tulee miehelle ongelma? Miehet vastaavat 0:25
Entä milloin naisen ylipainosta tulee miehelle ongelma? Miehet vastaavat

"Nainen, jolla on sileäksi puuteroitu iho, värjätyt pitkät hiukset, viimeistelty meikki, töröhuulet, virheetön vartalo, ja joka on Instagramissa samppanjalasi kädessä, ei minua sytytä. Mutta: jos nainen pitää itsestään korostettuna, ei se ole minulta pois. Tiedän, että jotkut miehet pitävät nimenomaan ylinaisellisista naisista, mutta minä haluan myös hieman rosoa, aitoutta ja jalat maassa -asennetta."
– 33 seksisuhteessa

"Botoxilla ja liiallisella meikillä ei ole mitään tekemistä 'liian kauniina' olemisen kanssa."
– 37, ei suhdestatusta

"Se, että nainen on upea niin kasvoiltaan kuin kropaltaankin, on iso plussa. On hienoa, kun kaveritkin sanovat, että 'sulla on kyllä kuuma vaimo', kuten itselläni on. Botoxit ja muut täyteaineet jättäisin pois, sillä ainakin 9/10 miehistä pitää esimeriksi kapeista, kauniista huulista ja viiruja saa olla kasvoissakin."
– 46, naimisissa

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat