Lewis Hamiltonilta vahva lausunto Red Bullin kuljettajatilanteesta – "Hän on omillaan"

Lewis Hamiltonin mukaan Red Bullin kuljettajakaksikko ei ole tasaväkinen, mikä syö tallin MM-pistesaldoa.

Mercedes osoitti Belgiassa olevansa yhä F1-sirkuksen kuningastalli. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ajoivat kaksoisvoittoon, eikä Red Bullin Max Verstappen pystynyt haastamaan Mercedes-kaksikkoa.

Alkukausi on osoittanut Red Bullin olevan Mercedeksen suurin haastaja. Verstappen on onnistunut lyömään suuren haasteen Hamiltonille ja Bottakselle lähes joka kilpailussa.

– Minusta Red Bullilla on todella hyvä auto. Ihmiset vähättelevät sitä, mutta heillä on todella vahva auto ja Max tekee sillä hyvää työtä, Hamilton kehuu Sky Sportsin haastattelussa.

Red Bullilla on vain yksi ongelma. Tallin molemmat kuljettajat eivät pysty ajamaan voitoista. Red Bullin kakkoskuski Alexander Albon ei ole kyennyt lainkaan maksimoimaan tallin auton potentiaalia, vaan on järjestään jäänyt tylysti tallitoverinsa jalkoihin. Hamiltonkin tiedostaa tämän.

– Valitettavasti molemmat kuljettajat eivät ole taistelemassa niin kuin minä ja Valtteri. Se tekee siitä vaikeampaa heille. Olen kokenut saman monta vuotta sitten McLarenilla, kun olin kuljettaja, joka oli aina edellä, eikä minulla ollut tiimikaveria tukemassa, joten et voi saada tasaisesti valmistajien MMpisteitä.

Tuo valitettava tosiasia tekee Verstappeninkin tilanteesta haastavamman.

– He eivät voi pelata eri strategioilla kisaamiansa talleja vastaan, joten hän (Verstappen) on tavallaan omillaan, Hamilton harmittelee.

Lue myös:

    Uusimmat