Kysymyksiä on paljon, mutta Max Verstappenia nostetaan jo mestaruustaistoon – "Luultavasti pelkäävät häntä eniten"

Red Bull -tallipäällikkö Christian Horner katsoo kuljettajansa Max Verstappenin olevan Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin ykkösuhkaaja ensi kauden mestaruusjahdissa.

Verstappenin vahva loppukausi nosti hollantilaiskuskin kuljettajien sarjan neljänneksi vain kahden pisteen päähän Ferrarilla kilpailleesta Kimi Räikkösestä.

Horner vakuuttaa, ettei taistelu viime kauden kokeneempia kärkinimiä Hamiltonia ja Vetteliä vastaan pelota Verstappenia. Tallipomo katsoo tilanteen olevan pikemminkin päinvastainen.

– En usko hänen pelkäävän mitään. Olemme nähneet näiden kummankin kaverin tekevät virheitä urallaan. Sebastianilla oli hieman sotkuinen viime vuosi, Horner kommentoi motorsport.comin mukaan.

– Jos katsoo Verstappenin suorituskykyä kauden jälkipuoliskolla, niin hän oli Lewisin jälkeen toiseksi eniten pisteitä kerännyt kuljettaja. Jos voimme tarjota hänelle tehtävään tarvittavat työkalut, niin hän on kuljettaja, jota he luultavasti pelkäävät eniten, Horner jatkoi.

Isoin kysymysmerkki Red Bullin iskukyvyn kohdalla lienee moottoritoimittajan vaihto Renault'sta Hondaan. Japanilaisvalmistajan moottorit eivät ole vakuuttaneet yhtiön F1-paluun jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat