Lewis Hamilton -jymyuutinen käynnisti hullunmyllyn – kuukausia vanha video Charles Leclercistä täysin uuteen valoon

Uutinen Mercedes-tähti Lewis Hamiltonin siirtymisestä Ferrarille F1-kaudeksi 2025 on aiheuttanut kuhinaa sosiaalisessa mediassa. 

– Kävin juuri juoksulenkillä. Menikö minulta jotain ohi? McLaren-kuljettaja Oscar Piastri kyseli sarkastisesti Twitterissä kello 14 aikaan iltapäivällä.

Moottoriurheilumedia Autosportin uutinen putosi torstaina puolilta päivin. Sen mukaan Hamilton ja Ferrari pääsevät todennäköisesti sopimukseen jo tämän viikon aikana. Brittiläinen Sky Sports kertoo verkkosivuillaan Hamiltonin siirron olevan jo varma. 

Hamilton-uutinen poiki myös viittauksia Valtteri Bottakseen, joka siirtyi Mercedekseltä Alfa Romeolle viiden yhteisen vuoden jälkeen kauden 2021 päätteeksi. 

Bottas takaisin Mercedekselle, F1-sarjassa vuosina 2010-2011 ajanut, nykyisin kommentaattorina toimiva Karun Chandhok kirjoittaa Twitterissä

Sky Sportsin asiantuntija Martin Brundle ei peitellyt innostustaan Twitterissä

– Odotan tätä niin paljon. Olemme kysyneet häneltä (Hamilton) tästä vuosikaudet, ja näytti siltä, että hän on sitoutunut Mercedekseen loppuelämäkseen ja väistellyt siirtoa. Hamilton ja (Charles) Leclerc tulipunaisessa, se on tarina, Brundle hekumoi viitaten Ferrarin nykytähteen. 

Myös Leclercin kommentit viime kauden Monacon GP:stä (video alla) ovat nousseet nyt uudestaan pinnalle, suurena profetiana. 

– Hei Lewis, Leclerc totesi katsellen nauraskellen brittikuskiin päin, kun häneltä kysyttiin sitä, millaisia ominaisuuksia hän haluaa tallitoveriltaan. 

Leclercin tallitoverina Ferrarilla on ajanut Carlos Sainz kaudesta 2021 lähtien. 

Lue myös:

    Uusimmat