Vihje Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuudesta? Tallipomon liikkeet herättivät huomiota Unkarissa

Alfa Romeo -tallipomo Frederic Vasseurin liikkeet Unkarin GP:n varikolla ovat vahvistaneet huhuja, joiden mukaan Valtteri Bottaksen F1-ura voisi jatkua sveitsiläistallissa. 

Unkarin kisassa ikävän joukkokolarin aiheuttaneen Bottaksen tulevaisuus on viime viikonloppuna alkaneen F1-kesätauon suurin mysteeri. Joidenkin arvioiden mukaan Mercedes on jo tehnyt sopimuksen George Russellin kanssa ensi vuodesta, mikä tietäisi sitä, että suomalaisen olisi etsittävä uusi työpaikka. 

Jos Russell siirtyy Williamsilta Lewis Hamiltonin tallikaveriksi, Bottaksen vaihtoehdoiksi on nostettu muun muassa paluu Williamsille ja hyppäys Alfa Romeolle, jota Kimi Räikkönen edustaa nyt kolmatta kautta.

Auto, Motor und Sportin toimittaja Michael Schmidt oli pistänyt merkille Alfa Romeon tallipomon Frederic Vasseurin liikkeet Unkarissa. 

– Tällä hetkellä Alfa Romeo näyttää todennäköisemmältä vaihtoehdolta (Bottakselle) kuin Williams. Tietojeni mukaan Vasseur nähtiin Mercedeksen tiloissa kymmenen kertaa viime viikonlopun aikana, Schmidt kirjoittaa PlanetF1:n mukaan

– Williams etsii kokenutta kuljettajaa, jos Russell lähtee. Jos se ei ole Bottas, luulen, että Nico Hülkenbergillä on hyvä mahdollisuus. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Myös Bottaksen manageri Didier Coton oli paikalla Unkarin GP:n varikolla. Bottas sanoi, ettei hän uskon yhden kisan vaikuttaneen häneen F1-jatkoonsa, joka on varikon kuuma peruna.  

– En voi puhua siitä mitään, mutta he tekevät hommia, Bottas totesi viitaten taustajoukkoihinsa. 

Entinen F1-kuski ja nykyisin tapahtumia Sky Sportsille kommentoiva Ralf Schumacher uskoo, että Bottaksen Mercedes-taival päättyy tähän kauteen. 

– Veikkaisin, että hän neuvottelee Williamsin tai Alfa Romeon kanssa. Tuollainen jättivirhe ei auta asiaa, ja hän tietää sen, Schumacher kommentoi Sky Sportsille.  

Williams ja Alfa Romeo eivät ole vielä tehneet ainuttakaan kuljettajavahvistusta ensi kaudelle. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja