Kova näkemys: Ferrarilta suora viesti Lewis Hamiltonille – "Miksi he haluaisivat sitä ristiriitaa?"

Miksi Ferrari enää haluaisi Lewis Hamiltonin palveluksia, kun he kiinnittivät Charles Leclercin ykköskuskikseen, intialaiskuski Karun Chandhok huomauttaa. 

Loppukaudella 2019 nousi paljon huhuja siitä, että Ferrari ja Mercedes-mestari Hamilton neuvottelisivat yhteisestä tulevaisuudesta. Uutisten taustalla olivat brittitähden ja Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin yhteiset tapaamiset.  

Näiden huhujen jälkeen on saatu vahvistukset kahdesta isosta sopimusuutisesta: Charles Leclerc jatkaa Ferrarilla vuoden 2024 loppuun ja Max Verstappen Red Bullilla kauden 2023 loppuun. 

Chandhokin mielestä tämä on Ferrarilta selvä merkki siitä, että Leclerc on tulevaisuudessa heidän ykkösnimensä. 

– En usko, että Hamilton menee Ferrarille Leclercin tehtyä jatkosopimuksen. En usko, että Ferrari asettaa Lewisia Leclercia vastaan. En näe sen tapahtuvan, muun muassa F1- ja Formula E -sarjoissa ajanut Chandhok totesi Autosportin kansainvälisessä show'ssa. 

Kauden 2021 kuskipalettia puntaroi myös MTV Urheilun toimittaja Mikko Hyytiä kommentissaan: kun F1-sarjan nuoret tähdet Verstappen ja Leclerc on kiinnitetty muihin huipputalleihin, Mercedeksen on pakko pitää kiinni Hamiltonista

– Leclerc on nyt Ferrarin tulevaisuus. Miksi he haluaisivat luoda ristiriitaa kahdella ykköskuskilla? Nyt voidaan puhua vain siitä, että Lewis jatkaa Mercedeksellä, Chandhok summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat