F1-tähdet asettuivat George Russellin Mercedes-tukijajoukkoon – "Hän ei voi ikuisesti jatkaa tuolla"

Max Verstappenin ja Charles Leclercin mukaan George Russell ansaitsisi siirron Mercedekselle, F1-kärkitalliin. Russellia on viety vahvasti Valtteri Bottaksen paikalle. Mercedes ei ole kuitenkaan vahvistanut liikettä.

Asia nousi tapetille torstaina, kun F1-karavaani palasi valokeilaan kesätauon jäljiltä Belgiassa. Bottas ja Russell istutettiin samaan lehdistötilaisuuteen grillattavaksi.

Asiasta kysyttiin myös Red Bullin tähtikuskilta Max Verstappenilta ja Ferrari-tähdeltä Charles Leclerciltä.

– George on erittäin nopea kuski. Hän ei voi ikuisesti jatkaa tuolla, missä hän nyt on. Toki päätös on Mercedeksen käsissä. Mielestäni hän on erittäin hyvä kuljettaja, Verstappen hehkutti Russellia.

Myös Leclerc asettui Russellin Mercedes-tukijoiden joukkoon.

– On hienoa, mikäli George nappaa paikan, koska hän ansaitsee sen. Hän on tasainen ja hän on antanut vahvoja näyttöjä. Tiedän, kuinka vahva kuljettaja hän on. Olisi muutenkin upeaa nähdä noin lahjakas kuljettaja tuolla paikalla, Leclerc totesi, viitaten Mercedeksen toiseen kuljettajatonttiin.

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan saksalaisyhtiön kuljettajapäätös saattaa venyä vielä pidemmälle. Talli julkaisi aiemmin Lewis Hamiltonin jatkosopimuksen.

Lue myös:

    Uusimmat