Maryam Razavin synnytys lähestyy – julkaisi herkän kuvan, joka paljastaa muhkean vauvavatsan

1:29
Näin Maryam Razavi kommentoi vauvauutisia Emma-gaalassa

Maryam Razavin ja Leo Stillmanin esikoisen on määrä syntyä toukokuussa.

Malli ja stylisti Maryam Razavi odottaa esikoislastaan puolisonsa Leo Stilmanin kanssa. Laskettuun aikaan ei ole pitkä aika, sillä se on jo toukokuussa.

Viimeisillään raskaana oleva Razavi julkaisi tiistaina Instagram-tilillään herkän, mustavalkoisen valokuvan, joka paljastaa muhkean vauvavatsan. Kuvatekstiksi odottava äiti oli laittanut ainoastaan sydänemojin.

Razavi ja Stillman tutustuivat muutama vuosi sitten Emma-gaalassa. Stillman kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, että pariskunta on varautunut pienokaisen syntymään ja hankkinut tarvikkeet vauvalle jo hyvissä ajoin.

– Mun oli pakko saada hoitopöytä, vaikka jotkut sanovat, ettei sitä tarvitse. Mutta mun mielestä on ihanaa, että tuossa on hoitopöytä missä on vaipat jo valmiina, vähän pinkkiä pyyhettä ja muuta, Stillman fiilisteli.

– Hommattiin melkein heti myös vauvan kehto, se on ollut koko ajan makkarissa muistuttamassa siitä. Ihan kuin ei muuten muistaisi, muusikko nauroi.

Tuleva äiti paljasti Instagramissa yllättyneensä huhtikuussa iloisesti, kun hänen ystävänsä järjestivät hänelle koronakriisin vuoksi baby shower -juhlat etäyhteydellä.

Hän kertoi samalla, että raskausaika on poikkeuksellisen tilanteen vuoksi ollut erilainen kuin hän oli ennakkoon odottanut.

– Yhtäkkiä ennenkokematon huoli ja stressi astuivat kuvaan ja ainut mitä on voinut tehdä on ottaa asiat päivä kerrallaan, hengitellen syvään, etteivät ne ota liikaa otetta itsestä. Tämä aika on ollut hieman yksinäinen myös, sillä on niin kova ikävä perhettä ja ystäviä, joiden kanssa haluaisi jakaa kasvotusten enemmän tätä ainutlaatuista elämäntilannetta, Razavi kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja