Mainos

Lentokone törmäsi asuinrakennukseen Iranissa

Iranin pääkaupungissa sattuneessa onnettomuudessa on saattanut kuolla jopa satoja ihmisiä. Sotilaskone syöksyi maahan tiheään asutulla asuinalueella. Moottorivika keskeytti koneen matkan heti nousun jälkeen.

Iranin pääkaupungissa Teheranissa on sattunut tuhoisa lentokoneonnettomuus. Sotilaskone törmäsi asuinrakennukseen Yaftabadin asuinalueella yrittäessään tehdä hätälaskua Teheranin kansainväliselle lentokentälle moottorivian vuoksi.

Kaikki koneessa olleet 94 ihmistä saivat surmansa turmassa. Pelastustyöntekijöiden mukaan onnettomuudessa on kuitenkin saattanut kuolla jopa satoja ihmisiä. Asuinrakennuksessa, johon lentokone törmäsi, asui viranomaisten mukaan noin 250 ihmistä.

Silminnäkijöiden mukaan rakennus syttyi tuleen törmäyksen jälkeen. Yaftabadin tiheään asuttu asuinalue on sakean savun peitossa, mikä on vaikeuttanut pelastustöitä.

UM: Turma-alueella ei tiettävästi suomalaisia

Suomen ulkoministeriön mukaan Teheranin turma-alueella ei tiettävästi asu suomalaisia. Seutu ei muutenkaan ole ulkomaalaisten asuinaluetta.

Teheranin suurlähetystölle ei ole tullut myöskään tietoja siitä, että onnettomuudessa olisi ollut osallisena suomalaisia.

(MTV3-Reuters)

(Seitsemän uutiset 06.12.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.