Leijonien tähtihyökkääjän ensi vuoden kisapassi jo leimattu, juhlaputkelle ei näy loppua – "Huomenna pitäisi lähteä polttareihin"

Leijonien tähtihyökkääjä Toni Rajala on juhlinut Suomen maailmanmestaruutta iloisesti. Rajalan juhlille ei näy loppua, sillä torstaina olisi luvassa ystävän polttarit.

Toni Rajala oli MM-kisoissa yksi Leijonien tehokkaimmista pelaajista. 28-vuotias hyökkääjä on ollut pirteänä myös Leijonien kultajuhlissa ja innostunut paikoitellen esiintymään myös mikin varressa. 

– Tällaisten ihmisten edessä pakko tässä on jaksaa. Aika once in the lifetime, kun saa olla Tampereella torijuhlissa. Ääni on vähän kadoksissa. Huomenna pitäisi lähteä kaverin polttareihin, mutta en tiedä joutuuko skippaamaan päivällä, Rajala heittää MTV Uutiset Livessä.

Kultaleijonien saama tuki Suomen kansalaisilta on saanut pelaajat kiitollisiksi.

– Kiitos koko Suomen kansalle. Uskoitte, ehkä alussa ette, mutta loppua kohden parani ja uskoitte meihin.

Ensi vuoden kisapassi jo leimattu

Rajala oli yksi Leijonien monista ensikertalaisista kevään MM-kisoissa. Slovakian MM-turnaus ei näillä näkymin ole jäämässä viisi tehopistettä keränneelle Rajalalle viimeiseksi.

– (Jukka) Jalosen kanssa sovittiin, että mun kisapassi on jo leimattu ensi kaudeksi Sveitsiin. Jos en ole pelaajana, olen joko isäntä tai fani. Se on aika nättiä. En tiedä, koska on viimeksi kisapassi leimattu jo vuosi ennen kisoja. Aika hienoa lähteä ensi kauteen, Rajala vitsailee iloisesti.

Lue myös:

    Uusimmat