Mainos

Lehmät aiheuttivat kolarin Hauholla

Lähitalon laitumelta karkasi kaikkiaan kymmenisen lehmää, joista kaksi päätyi harhailemaan tielle.

Laitumelta karanneet lehmät ovat aiheuttaneet kolarin Hauholla myöhään eilisiltana. Toinen tiellä toikkaroineista hiehoista jouduttiin lopettamaan sen jälkeen kun auto lennätti eläimen toisen auton päälle. Toinen puolitoistavuotinen hieho pakeni paikalta.

Erikoinen onnettomuus sattui Hämeenlinnasta Pälkäneelle vievällä 57-tiellä vähän ennen puolta yötä. Lähitalon laitumelta oli karannut kaikkiaan kymmenkunta lehmää, joista kaksi harhaili tiellä.

Hiehoihin osui ensin Hämeenlinnan suunnasta ajanut auto. Toinen lehmistä lensi törmäyksen voimasta vastakkaisesta suunnasta tulleen auton päälle.

Karjaan ensin törmännyt auto vaurioitui hinauskuntoon, ja sen kyydissä ollut matkustaja loukkaantui lievästi.

Toisessa autossa oli vain kuljettaja, joka selvisi säikähdyksellä. Lehmä ei aiheuttanut kovin pahoja vaurioita osuessaan ajoneuvoon, mutta eläin itse loukkaantui niin pahasti, että se lopetettiin onnettomuuspaikalla.

Karanneitten lehmien omistaja hälytettiin hakemaan karjansa takaisin laitumelle. Ensietsintöjen jälkeen toinen kolarilehmä jäi kateisiin, mutta se palasi yöllä takaisin laumaan omin päin. Hieho oli omistajan mukaan saanut vain vähäisiä vammoja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.