Lauri Markkasen uusi olemus ihastuttaa NBA:ssa – "Hänen pitää jatkaa sitä"

4:14
Chicago Bullsin Lauri Markkanen loisti voitto-ottelussa Dallas Mavericksia vastaan.

Chicago Bullsin Lauri Markkasen otteet NBA-parketilla saavat ylistystä joukkueen sisältä.

Markkanen pelasi sunnuntaina toisen ottelunsa seitsemän pelin poissaolon jälkeen ja keräsi 29 pistettä ollen joukkueensa paras pistemies. Ottelun jälkeen Markkasen uusi olemus kentällä sai kiitosta.

Brooklyn Netsistä täksi kaudeksi Chicagoon siirtynyt Garrett Temple kehui Markkasen saaneen pelaamiseensa monipuolisuutta ja aggressiivisuutta. Vuodesta 2010 saakka NBA:ssa pelannut Temple sanoo yllättyneensä Markkasen pelaamisessa tapahtuneesta muutoksesta.

– Hän ei vain odota palloja, heitä kolmosia ja aja satunnaisesti korille. Hän on todella ollut aggressiivinen hyökkäyksessä ja hänen pitää jatkaa sitä, Temple sanoi NBC Sportsin mukaan.

29 pisteen lisäksi Markkanen nappasi kymmenen levypalloa ja antoi kolme koriinjohtanutta syöttöä. Ottelun alku oli vaikea, sillä Markkanen heitti ohi kolme ensimmäista kolmen pisteen heittoaan ja menetti pallon kerran.

Täksi kaudeksi Bullsin päävalmentajaksi tullut Billy Donovan kiitteli suojattinsa pelaamista.

– He kävivät voimakkaasti hänen päälleen ensimmäisellä puolikkaalla ja saivat hänet pimennettyä. Sanoin hänelle: "kun he tulevat päällesi tuolla tavalla, jää ajamiseen todella paljon tilaa". Täytyy nostaa hattua hänelle, hän antoi joitain hyviä syöttöjä, tarjosi kavereilleen heittopaikkoja ja teki itse pisteitä mentyään korille.

Chicagon kausi jatkuu maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa, kun joukkue kohtaa Houston Rocketsin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja